Kako kombinirati belo majico za maksimalno stylish videz?

14. marec 2019

Kako kombinirati belo majico za maksimalno stylish videz?

14. marec 2019

Si lahko predstavljate katerokoli modno zgodbo brez navadne bele majice? Čeprav se trendi menjajo, ta kos oblačila ostaja vselej popularen, uporaben tako pri casual, kot elegantnih kombinacijah!

V tem kosu garderobe, ki ga ima v lasti vsaka od nas, se skriva poseben potencial, saj je osnova ‘outfita’, ki ga lahko nadgradimo v katerokoli smer, od bolj sproščene, do formalne podobe. Omogoča nam nešteto kombinacij.

Kako je videti popolna bela majica? Nekako tako, kot na uvodni fotografiji. Je malce širšega kroja, torej ni tesno prilegajoča se telesu, obenem pa je dovolj dolga, da jo lahko zatlačimo tako pod krilo, kot pod hlače, ali pa jo pustimo spuščeno; poleti jo lahko celo zavežemo v vozel za sproščen videz kot s plaže.

moden videz bele majice k ženski obleki iz rebrastega žameta

Bela majica je večna v kombinaciji z jeansom in retro teniskami, lahko pa je tudi zelo šik, če jo uskladite z mini krilom ali pa midi krilom kroja na svinčnik ter na širše hlače modela ‘paper bag’, ki bodo tako trendi to pomlad. Brezčasnost tega ‘causal’ kosa oblačila vam bo vselej omogočila tako izvirnost, kot preprostost.

Za poslovni videz oblecite k beli majici hlače modela ‘culottes’ ali pa že omenjene ‘paper bag’ hlače z višjim pasom na zavezovanje s pentljo. Bela majica bo na usnje videti rokersko šik, v kombinaciji s suknjičem bo bolj formalna, pod cvetlično obleko pa bo ustvarila ‘boho slog’.

Prav ta fleksibilnost je nekaj, kar imamo radi in kar bela majica vsekakor ponuja. Seveda pa bodite pozorne še na eno ‘malenkost’: s toplimi dnevi se začnemo bolj potiti, na belih majicah pa se v območju pazduh radi naredijo rumenkasti madeži kot posledica znojenja.

Zato uporabljajte deodorante, ki na etiketi nosijo zapis, da preprečujejo potne madeže in rumene lise. Prav tako belo majico primerno negujte s pralnimi sredstvi in po potrebi uporabite tudi odstranjevalec madežev na tekstilu pred pranjem.

@oraclefox

Najlepše kombinacije z belo majico za to pomla vam predstavljajo znana Instagram dekleta na zgornjih podobah.

D. S.

Foto: WDS-Media.com, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close