Kako lahko obnovite garderobo brez šopinga?

12. maj 2020

Kako lahko obnovite garderobo brez šopinga?

12. maj 2020

Kolikokrat ste že izrekli znameniti stavek: »Nimam kaj obleči!«, medtem ko stojite pred natrpano omaro? Ta izjava je še največkrat izrečena v spomladanskih mesecih, ko hrepenimo po novi garderobi.

In če ugotovite, da potrebujete nešteto novih stvari, vaša denarnica pa nakazuje na nezmožnost dodatnega zapravljanja? Takrat lahko upoštevate naše nasvete:

Svetli poudarki

Za popolni videz priporočamo, da starim oblačilom dodate nekaj svetlih dodatkov. Jakno v barvi limone, turkizni čevlji, torbica koralno rdeče barve … Na ta način se bodo oblačila »preoblikovala« hitro kot puščica, okolica pa ne bo mogla skrivati navdušenja. 2 ali trije pari svetlih čevljev ter moderna torba in stara oblačila bodo videti kot popolnoma nova.

Zanašajte se na osnovne kose

Prvi in verjetno najbolj pomemben nasvet za tiste, ki želijo biti vedno stilizirane: sestavite pravo osnovno garderobo. Ne lovite trendovskih kosov. Običajno so dragi in zelo hitro izgubijo pomembnost. Osnovni kosi so odlični, saj jih lahko kombinirate ene z drugim, z dodajanjem detajlov pa se ustvarja občutek novega. Še več, takšna oblačila dolgo ne grejo iz mode in jih lahko nosite več sezon.

Foto: Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close