Kako nositi živalski potisk še pri 50-ih? Odgovor ima ta slavna igralka!

18. april 2019

Kako nositi živalski potisk še pri 50-ih? Odgovor ima ta slavna igralka!

18. april 2019

Pri 54-ih letih bi tudi me rade bile videti tako, kot Monica Bellucci. Za slavnostno večerjo v Parizu je izbrala vpadljivo obleko francoskega modnega oblikovalca, kar si zaradi postave lahko privošči

Ena najbolj znanih italijanskih lepotic vseh časov nas je vedno navduševala s svojim modnim slogom. Tudpi pri 54 letih je filmska igralka Monica Bellucci videti popolno. V svojih 20-ih je bila ognjevita mladenka, v začetku 30-ih se je proslavila z vlogo v kultnem B-filmu Doberman, to je bil drugi film, v katerem je zaigrala skupaj z Vincentom Casselom, ki ga je spoznala leto pred tem in je postal njen mož ter oče njunih dveh hčera, o Devi Cassel smo že pisali.

V svojih 40-ih je Monica Bellucci postala nenadkriljiva femme fatale tudi s pomočjo razvpitih filmskih vlog, pri vstopu v klub petdesetletnic pa si je skladno s trendi omislila mlajšega moškega. Še vedno si lahko privošči modno drznost, tudi nošenje vpadljivih živalskih potiskov ter vzorcev na oblačilih.

Za slavnostno večerjo v Parizu, tematsko naslovljeno Diner du Cinéma, je Monica, ki je v mesto luči prišla le tri dni prej, preden je zagorela Notredamska katedrala, izbrala elegantno dolgo obleko z leopardjim vzorcem francoskega modnega oblikovalca Alexandrea Vauthierja.

Glamurozno satenasto obleko s podloženimi rameni je igralska diva dopolnila s klasičnimi črnimi modnimi dodatki in kodrastimi lasmi, pas luksuznega videza s kristalno sponko pa je resnično božansko zaokrožil Monicino bujno postavo in tokratno modno zgodbo.

D. S.

Foto: Boat Rental, RCFA

Style. Več novic

New Report

Close