Kako do popolnega outfita: 6 navad najbolj modnih žensk na svetu

07. avgust 2016

Modne blogerke, urednice in oblikovalke so vsak dan videti popolno. V čem je njihova skrivnost?

Modne blogerke, urednice in oblikovalke so vsak dan videti popolno. Vas zanima, v čem je njihova skrivnost?

Vsi modni ljudje imajo nekaj skupnega: vedno so videti chic, vendar nikoli nimamo občutka, da so v svoje kombinacije vložili veliko truda. Kadarkoli pogledamo blogerko, urednico ali stilistko, vedno bomo na njih videli popolno modno kombinacijo. Kako so lahko ljudje, ki so vezani na modni posel, vedno  videti tako dobro? Zelo preprosto: vsi imajo jutranjo rutino, ki se jo držijo, da so videti popolno.

MiroslavaDumaStreetStyleBrownLeatherParis

V nadaljevanju preberite, kaj šest deklet iz sveta mode delajo, da bi bile v javnosti vedno urejene kot iz škatlice.

Izberite si ključni kos v svoji garderobi.

“Ko se zjutraj zbudite, se odločite, kateri kos boste nosile, ne glede ali so to hlače, čevlji ali šminka. Na podlagi izbranega kosa izberite ostale kose in prepričana sem, da se boste dobro počutili ves dan.”

Erica Choi, digitalni art direktor, Barneys

Na telefonu si naredite si posebne mape s kombinacijami

“Rada ustvarim nekaj modnih kombinacij, se poslikam in jih dodam v svoj album “Looks”. To me dela bolj organizirano in sem brez stresa, kadar se moram na hitro obleči. Hkrati pa je to tudi zelo dobra vaja za ustvarjalnost, s pomočjo katere ustvarjam nešteto modnih kombinacij.”

Engagement1

Devon Rachel, blogerka

Vedno preverite od pet do glave, kako izgledate

“Vedno si vzamem vsak nekaj minut, da v miru preverim svojo kombinacijo od glave do pete. Tako imam čas da odstranim ali zamenjam kakšen kos, ki mi ni všeč.”

TayeHansberry_StuffSheLikes-7

Taye Hansberry, blogerka Stuff She Likes

Vstanite dvi ure prej, da si planirate dan in garderobo.

“Vedno vstanem dve uri prej, preden zapustim hišo. Všeč mi je, da se na dan pripravljam počasi. Lahko se hitro oblečen, vendar mi je všeč, da imam čas razmišljati o dnevu in o tem, kaj želim obleči. To mi resnično pomaga, saj vedno kadar hitim, oblečem nekaj, v čemer se ne počutim dobro.”

kate-foley

Kate Foley, stilista in modna svetovalka.

Izkoristite nedeljo, da splanirate kombinacije za cel prihajajoč teden

“Odločila sem se, da bom od novega leta dalje počela nekaj novega in to je nedeljsko planiranje kombinacij. Telovadim skoraj vsako jutro in tako pogosto hodim iz telovadnice v pisarno. To pomeni, da moram že večer prej vedeti, kaj bom naslednji dan oblekla, saj izbira oblačil ob 6:30 zjutraj ni zanimiva. Všeč mi je planiranje, tako da imam na telefonu zaznamke, na katerih piše “Ponedeljek” in kjer so navedeni vsi kosi, vključno s čevlji, torbico in modnimi dodatki.”

careers-fashion-careers-2013-04-danielle-prescod-01

Danielle Prescod, urednica modnih dodatkov, InStyle

Posvetujte se s prijatelji

“Kadar gremo ven, se vedno potrudim in posvetujem s svojimi prijateljicami, kaj bodo oblekle, da se prepričam, da ne bomo nosile istih stvari.  Včasih pozabim in se to zelo hitro zgodi.”

Lauren-Edelstein

Lauren Edelstein, modna direktorica, Shopbop.

 

Foto: Pinterest, Instagram

New Report

Close