Kako prikriti narastek, dokler so frizerski saloni še zaprti?

09. april 2020

Kako prikriti narastek, dokler so frizerski saloni še zaprti?

09. april 2020

Narastka nima rad nihče, še posebej, če je barva svetlejša ali temnejša od naravne barve.

Po samo dveh tednih barvanja, lahko že narastek opazimo. Ker frizerski saloni že nekaj časa ne delajo, se številne ženske zagotovo sprašujejo, kaj narediti z lasmi, če je že čas za barvanje, narastek pa viden že iz stotih metrov?

Eden izmed načinov je seveda barvanje doma, vendar če ne želite uničiti obstoječe barve, ali ste zvesti le svojemu frizerju, boste morali počakati še nekaj časa.

Morda pa to niti ni tako zelo slaba ideja, saj obstaja več načinov, kako lahko prikrijete narastek, dokler se saloni ponovne ne odprejo – od neurejeno oblikovane frizure, do čopov in fig …  Za vas smo izbrali nekaj najboljših predlogov:

Figa na vrhu glave

https://www.instagram.com/p/B6qdCkyBqIy/

Neurejeno oblikovana frizura

https://www.instagram.com/p/B9r0kZnJNHZ/?utm_source=ig_embed

»Polovična« figa

https://www.instagram.com/p/Bx_Mh5RhASn/?utm_source=ig_embed

Neurejen čop

https://www.instagram.com/p/B7CGtvYBN-e/

Dodatni nasvet 1: Če so vaši lasje obarvani temneje, kot naravni, je »prva pomoč« lahko tudi senčilo za oči. Poskusite najti senčko, ki je najbolj podobna vaši naravni barvi ter jo previdno s čopičem nanesite na narastek.

Dodatni nasvet 2: Če so vaši obarvani lasje svetlejši od naravnih, je rešitev otroški puder ali šampon za suhe lase. Izdelek nanesite na narastek, ga vmasirajte s prsti ter oblikujte frizuro, ki ste si jo zamislili.

Foto: Instagram

Style. Več novic

New Report

Close