Kaja Flisar / 24. julij 2022

Kako slovenske vplivnice nosijo bele poletne obleke?

Bela obleka je obvezen poletni kos, ki ga mora imeti v omari vsaka ženska. Je vsestransko oblačilo, ki ne gre nikoli iz mode in ki potrebuje zelo malo stiliranja.

Z belimi supergami in jeans jakno je odlična izbira za pohajkovanje po mestu, v kombinaciji s sandali, zlatim nakitom in elegantno torbico pa se spremeni v popoln outfit za večerne izhode.

Da je bela obleka poletni “must have” dokazujejo tudi znane slovenske vplivnice, ki zelo rade oblečejo ta priljubljeni modni kos.

Ajda Sitar Žumer

Ajda Sitar Žumer obožuje bele oblekice, v njeni omari jih je prava zbirka. Najraje ima takšne iz lahkotnih materialov, ki segajo čez kolena in lepo pristajajo njeni postavi. Rada ima volančke, čipke in pentlje, ki njenih outfitom dodajo ženstvenost in mehkobo.

Za sprehod in kavico v Tivoliju k beli obleki obuje bele superge, za potep po mestu pa si nadene natikače – obvezen modni dodatek je zmeraj prikupen cekar, ki poletnemu videzu doda piko na i.

Instagram @ajdasitar

Instagram @ajdasitar

Sanja Grohar

Da z belo oblekico poleti ni mogoče zgrešiti, se zaveda tudi Sanja Grohar. Vplivnica, pevka in voditeljica, ki ima tudi svojo linijo oblačil, prisega na udobje. Prav zato se je odločila za dolg, padajoč model iz lahkotnega materiala, ki poskrbi, da ji tudi v največji vročini ni (pre)vroče.

Instagram @sanjagrohar

Tjaša Kokalj Jerala

“Poletne oblekice so lajf,” pravi Tjaša Kokalj Jerala, ki dokazuje, da ji odlično pristajajo čisto vsi modeli. Za potep po Milanu je oblekla kratko oblekico z volani, ki jo je kombinirala z rjavim pasom in majhno rjavo torbico, celoten videz pa popestrila s trakom v laseh.

Za sprehod ob italijanski obali  se je odločila za bolj ležeren videz in oblekla dolgo, nevsakdanjo obleko, za katero si upamo trditi, da nosi podpis slovenske oblikovalke. K njej je obula trendovske sandale in s sončnimi očali pozirala ob idiličnem morskem pomolu.

Instagram @tjasa_kokalj_jerala

Instagram @tjasa_kokalj_jerala

Hajdi Korošec Jazbinšek

Hajdi je svojo najljubšo belo oblekico spakirala v kovček in se z družino podala na odmevno Ibizo. Z obleko, ki daje videz kvačkanja, je pozirala v eni od uglednih restavracij, mi pa si želimo, da bi k njej namesto težkih gležnarjev raje obula lahkotne sandale ali elegantne natikače.

Instagram @hajdi_kj

Lara Begič

Modna navdušenka Lara Begič belo oblekico vzame na vsako potovanje. Za obisk italijanskega jezera Como je oblekla kratek model z dolgimi rokavi in z velikim modnim cekarjem pozirala pred dragim avtomobilom. Med raziskovanje obmorskega italijanskega mesteca Forte dei Marmi je kratko obleko zamenjala za daljšo različico in bila z majhnim cekarjem in šik sandali nedvomno najbolj šik dekle v mestu.

Instagram @larabegic

Instagram @larabegic

Te zanima še več?

Slovenske vplivnice poleg belih oblekic obožujejo tudi bele kopalke, ki veljajo za najbolj drzen poletni kos. Poglej, kako jih nosijo!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close