Kako ste lahko videti šik, tudi ko so temperature pod ničlo?

21. december 2023

Kako ste lahko videti šik, tudi ko so temperature pod ničlo?

21. december 2023
Foto: Instagram @josefinlavold

Kako ste lahko videti šik, tudi ko so temperature pod ničlo?

21. december 2023
Foto: Instagram @josefinlavold

Ne dovolite hladnemu vremenu, da vpliva na vaš modni slog, saj lahko s preprostimi dodatki in osnovnimi kosi dosežete ultimativen videz.

V zimskem času, ko so temperature nizke ter dosežejo tudi minus, zna biti oblačenje pravi izziv. Kljub temu pa so lahko s poznavanjem osnovnih pravil slojevanja, vaše zimske kombinacije trendovske, šik in še vedno tople.

Za vas smo pripravili nekaj trikov, ki vam bodo ob tem pomagali!

Foto: Instagram @josefinlavold

Velik in topel šal

Iz predala potegnite velike in tople šale, ki v zimskih dneh zagotavljajo toploto in udobje. Zato ne zapuščajte stanovanja brez ogromnega šala, ki vas bo branil pred vetrom in mrazom.

Pozornost usmerite na materiale

Morda vam viskozna bluza resnično pristaja, vendar se vprašajte, ali vas bo tudi grela? Kadar kupujete zimsko garderobo, pozornost usmerite na materiale, kot so volna, kašmir in neopren, ki odlično izolirajo toploto. Kosi, narejeni iz teh materialov so res dražji, vendar so vredni vsakega evra, ko pade temperatura.

Slojevanje oblačil

Prvo in osnovno pravilo, ki si ga zapomnite je, da tanek puli lahko kombinirate z vsem. Prav tako pa so tudi slip obleke, kombinezone in bele srajce osnovni in zelo pametni kosi, ki vas bodo ogreli in naredili vaš outfit zelo šik. Tistim bolj drznim svetujemo, da oblečete jakno ali suknjič iz tvida, pod katerega oblečete srajco ali jakno iz jeansa. Ne samo, da bosta ta dva sloja zelo topla, vaš outfit bo tudi zelo trendovski.

Foto: Instagram @marieheyman

Telovnik

Mogoče to res ni najlepši kos, vendar nam lahko verjamete, da boste tenke telovnike pod plaščem naravnost oboževali.

Topli modni dodatki

Poleg odličnega telovnika obstajajo tudi kosi, ki vam pomagajo, da nadgradite vaš outfit. Svojo zimsko garderobo obvezno dopolnite z debelimi nogavicami, najlonskimi nogavicami in pajkicami.

Plašč

Črni, temno modri ali sivi plašči so zelo praktični in da plašč postave pravi statement kos, je vanj treba vložiti nekaj več denarja. Če se odločite za chic in trendovski plašč, boste na zelo preprost način lahko ustvarili trendovski outfit.

Foto: Instagram @alexandrapereira

Klobuk

Dober klobuk lahko kombiniramo z različnimi outfiti, jasno pa je, da boste z njim videti zelo moderno. Glede na to, da se pozimi soočamo z močnim mrazom in vetrovi, vam bo ta modni dodatek pomagal, da vas ne bo zeblo.

Ne pozabite na stopala

Tople noge so zelo pomemben dejavnik, zato priporočamo, da obujete dobre nogavice iz kašmirja in volne. Poleg tega v čevlje lahko vstavite tople vložke, ki so odličen izolator pred mrazom.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close