Kako to pomlad kombinirati vzorce s pikami?

19. maj 2019

Kako to pomlad kombinirati vzorce s pikami?

19. maj 2019

Pikčasti vzorec je trendovski in klasičen obenem, zato omogoča veliko modnih kombinacij, ki se jim težko upremo. Naslednje stilske kombinacije z vzorcem ‘polka-dot’ pik vas bodo navdušile!

Vzorec s pikami se je že izpostavil kot eden od vodilnih modnih trendov. Skoraj vsaka od nas ima v omari vsaj en modni kos s pikami, če n e iz aktualne, pa iz prejšnjih kolekicj, saj vzorec s pikami prav nikoli ne gre iz mode.

Včasih potrebujete samo malce navdiha, da bi sutvarile prepoznaven slog in look. Zato so pred vami modni nasveti oz. predlogi, kako to narediti.

@meganellaby

Pikčasti vzorec je namreč hkrati trendovski in klasičen, zato s seboj prinaša veliko modnih kombinacij, ki se jim težko upremo. To sezono pike prihajajo v vseh možnih kombinacijah, na lahkotnih krilih in oblekah, ki naglasijo ženstveno postavo.

@blaireadiebee in @meganellaby
@jelenamarinovic

Enako pa tudi na dvodelnih kompletih, na širokih hlačah in topih. Ko gre za vsakodnevne kombinacije, je vzorec s pikami gotovo tisti, ki je izvrstba modna naložba in ga bomo nosile vse do jeseni.

@alexandrapereira
@anabacinger
@wethepeoplestyle

Dobro si oglejte forografije znanih Insta-deklet in modnih navdušenk. Te namreč resnično vedo, kako se stvari streže in kako pike kombinirati z drugimi vzorci!

D. S.

Foto: instagram

Style. Več novic

New Report

Close