S temi prazničnimi videzi boste postali zvezda zabave

08. december 2023

S temi prazničnimi videzi boste postali zvezda zabave

08. december 2023
Foto: Instagram @imfashionbabe

S temi prazničnimi videzi boste postali zvezda zabave

08. december 2023
Foto: Instagram @imfashionbabe

December zaznamuje kolaž vseh letošnjih lepotnih videzov, ki so popestrili leto.

Lahko izberete le enega od štirih videzov, ali pa se odločite za kombinacijo različnih, s katero boste dosegli popolnoma individualen videz.

Naravno z dodatkom bleščic

Za vse, ki ne pretiravate, je že kar nekaj časa popularen trend naravnega videza. V mislih imejte zemeljske odtenke, nežno rožnate barve ustnic ter malo ličil. Mi si pod smrečico želimo teh treh izdelkov znamke Maybelline New York, saj lahko z njimi ustvarite lep naraven, a še vedno dovolj prazničen videz.

Tekoča šminka Superstay Vinyl Ink je ena najboljših, kar smo jih preizkusili, medtem ko vam za zapeljiv pogled svetujemo paleto senčil The City mini Palette v naravnih odtenkih z nežni sijajem ter maskaro Sky High s silikonskimi ščetinami. Trepalnice podaljša, jih razčeše in zgosti. Če vam je ta videz preveč naraven, ga lahko še vedno popestrite z dodatkom bleščic na enem delu obraza, očeh, ustnicah ali licih.

Foto: Maybelline

Igra črt

Različne debeline črtal za oči pripovedujejo različno zgodbo in ustvarijo različen videz. Letos smo črtala videvali v slogu ličenja iz devetdesetih let, ki ustvarja omehčan grunge videz z zabrisanim črtalom ter eleganten videz klasičnega črtala v stilu mačjega očesa, pri katerem je zavihek podaljšan vse do konca roba obrvi. Oba videza sta spremljala brezhibna polt, nežno rožnato obarvana lica in ustnice v naravnih odtenkih. Za praznične večere si lahko umislite tudi drznejšo barvo ustnic ali za črtalo celo srebrno, zlato ali bronasto namesto črne.

Foto: Spotlight/Launchmetrics
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Praznična rdeča

Klasika, ki nikoli ne razočara. Brez živo rdeče barve ne minejo niti eni prazniki. In ker je to barva strasti in elegance, kajpak ne more manjkati na seznamu prazničnih lepotnih videzov. Kako poustvarite ta vpadljiv, seksi videz? Idejo najdete pri znamki Essence.

Oči poudarite s kremnim senčilom v naravnih odtenkih ter tekočim črtalom Essence Dip Eyeliner. Pri večernem videzu lahko poudarite tako oči kot tudi ustnice, zato izberite še šminko Caring Shine v živo rdečem odtenku. Za dodaten sijaj čez šminko nanesite bleščilo Extreme shine Volume lipgloss, praznični videz pa zaključite z dvema plastema živo rdečega laka za nohte Red-y to go, ki se izredno hitro suši.

Foto: Essence, Canva

Rožnato Barbie s sijajem

Vsekakor je treba Barbie leto zaključiti v stilu. Izberite rožnate odtenke na ustnicah, licih in vekah. Svežino ustvarite s tekočimi in svetlečimi teksturami, praznično vzdušje pa z dodatkom perl in bleščičastih tekstur. Ne pozabite svetlo rožnata odlično pristaja svetlolaskam, medtem ko bodo temnolaske svoj pravi odtenek rožnate našle med bolj temno ali živahnejšo paleto barv.

Foto: Instagram @maryphillips

Priprava na ličenje

Videz ste izbrali, sedaj pa je čas, da se na praznično noč pripravite še z ustrezno nego in kasneje še čiščenjem obraza. Nega obraza je namreč ključna za svež, mladosten in zdrav videz. Izbrali smo štiri izdelke znamke Missha, nad katerimi smo mi navdušeni.

Z vlaženje izberite čistilno kremo Ultra Hyalon, ki vsebuje hialuronsko kislino, ogrce najlažje odstranite s čistilnim oljem Black Head Off, tretji v vrsti odličnih čistilnih izdelkov pa je VITA C pena za čiščenje z askorbinsko kislino. Za brezhibno polt in zaščito pred sončnimi žarki vam predlagamo lahko BB kremo, ki kožo neguje in preprečuje nastanek znakov staranja, obenem pa blaži rdečico ter jo popolnoma prekrije.

Foto: Missha, Canva

Ne čakajte, da boste vse te izdelki našli pod božično smreko, letos se obdarujte kar sami. Obiščite spletno stran Notino, kjer najdete vse izbrane izdelke. Letos so za vas pripravili še eno novost in sicer posebno kampanjo, ki so jo poimenovali `Podarite si počitek`. Nakup božičnih daril ne bi smel biti tako stresen in naporen, zato so za vas pripravili nešteto različnih idej za darila, imajo pa celo možnost zavijanja daril. Tako boste imeli več časa za priprave na praznovanja ali druženje s svojimi najdražjimi.

Style. Več novic

New Report

Close