Kako v slogu nositi vroči trend kolesarskih hlačk?

06. marec 2019

Kako v slogu nositi vroči trend kolesarskih hlačk?

06. marec 2019

Čeprav je novi-stari trend za nekatere vprašljiv, priznamo, da se da kolesarske hlačke spodobno stilirati z drugimi oblačili. Najlepše bodo v kombinaciji z oversized suknjiči in srajcami.

Z nošenjem kolesarskih hlačk izven kolesarskih stez ter telovadnic so trendseterke začele že lani. Z zanimanjem smo si ogledali njihove stylinge in sklenili, da bo dotična smernica najbrž kratkega veka. Ampak, ojoj, kako smo se zmotili!

To pomlad bodo kolesarske hlačke očitno osvojile še več fashionist, kot lani! Nenavadni trend, ki je bil sicer (krajši čas) v modi že v 90. letih, z veseljem na svojih Insta profilih razkazujejo vse modne dame, ki so poznavalke smernic in tudi high-street trgovine so se založile s kolesarskimi hlačkami.

Čeprav nad njimi nismo bogve kako navdušeni, sploh, če si jih za na ulico oblečejo ženske po 35. letu ali, bog ne daj, še starejše, priznamo, da se jih da povsem spodobno kombinirati z drugimi oblačili. Najlepše bodo videti v kombinaciji z oversized suknjiči in srajcami. Spodnje fotografije povedo več, kot tisoč besed.

https://www.instagram.com/p/Bl_HaEQHeNI/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BkTFLQvA7-I/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BikbNA8FpKW/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BsDETqal_5e/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BjSoM_GHlWm/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bl51HZMB90u/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BkUdX4aH3DF/?utm_source=ig_embed

D. S.

Foto: Instagram, WWD, 303 Magazine

Style. Več novic

New Report

Close