Kako zapeljevati s trendovsko, zabavno in drzno generacijo ličil?

09. maj 2019

Kako zapeljevati s trendovsko, zabavno in drzno generacijo ličil?

09. maj 2019

Tako kot v modi radi spremljamo trende, ni nič drugače tudi na področju ličil. Za vse dame, ki imajo rade malo bolj odštekana, pogumna in drzna ličila ter so vedno v koraku z lepotnimi zapovedmi, imamo odlično novico!

Na dm prodajnih policah ponujajo odlično blagovno znamko, katere izdelki so navdušili ženske po celem svetu, saj so popolnoma trendovski, čisto novi, saj so stari manj kot 183 dni.

183 DAYS je mlajša sestra znamke trend IT UP, ki ponuja pestro izbiro kakovostnih dm izdelkov, razvitih v sodelovanju z vodilnimi strokovnjaki na področju kozmetike. 

Zakaj jih obožujemo?

183 DAYS by trend IT UP ličila ponujajo več bleščic, barv, vonjev in konec koncev, več zabave s pomočjo nenavadnih embalaž. Letos so umetniki ličenja in vsi, ki se na lepotne trende spoznajo, enotni, da je čas za drzne looke, polne beščic in barv. Izdelki bodo na voljo v izbranih dm prodajalnah le 183 dni, nato pa bodo že prišli novi, vzporedno z novimi trendi.

Znamka trend IT UP sicer stavi na minimalističen dizajn, njena mlajša sestrica 183 DAYS pa je njeno pravo nasprotje. Je znamka nove generacije, ki preseneča in obljublja zabavo ob nenavadnih embalažah in barvah. Obe znamki se odlikujeta po kakovostnih recepturah in veliko barvno raznolikostjo.

Naj se zabava začne!

Lepa, kot dojenčkova koža

Baby Days kolekcija vsebuje primer, mat podlago, mat puder ter glow kremo.

Glos za ustnice v obliki sladoleda

Glos za ustnice v obliki sladoleda, ki ustnicam podari bleščeč moker videz v intenzivnih barvah.

Banana, kot transparentni puder, zakaj pa ne?

Transparentni puder v prahu banana je dosegel izjemen prodajni uspeh, zato je zdaj za oboževalce banane na voljo kolekcija izdelkov pod sloganom: od lepotnih ustvarjalcev za modne navdušence.

Zakaj je 183 DAYS by trend IT UP tako posebna odgovarja Minea Linke, produktna vodja blagovne znamke trend IT UP 

Kaj mora imeti izdelek, da lahko postane del kolekcije 183 Days?
»Posebno recepturo, embalažo ali nov trend, ki na trgu še ni na voljo, kakor je npr. nabor izdelkov Banana. Biti mora navdihujoč in zabaven.«

Kateri izdelek iz kolekcije 183 Days je vaš najljubši?
»Puder Baking v barvnem odtenku rosé, ker pričara čudovit in svež videz ter poskrbi za obstojnost ličil.«

Česa se lahko veselijo stranke čez 183 dni?
»Že v maju bo na prodajnih policah na voljo več trendovskih izdelkov, med drugim tekoče črtalo za oči, s katerim je mogoče enostavno narisati klasično črto, pa tudi črtalo cat-eye-look v obliki štampiljke, s katerim je ustvarjanje mačjega videza res zelo preprosto!«

Foto: 183 DAYS by trend IT UP
 

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close