Kako znana blogerka ustvari popolne kodre v laseh?

23. april 2019

Kako znana blogerka ustvari popolne kodre v laseh?

23. april 2019

Ni skrivnost, da so rahlo skodrani lasje ena od najbolj učinkovitih frizur za vsako priložnost, od jutra do večera. Paola Alberdi je na tem področju prava lepotna strokovnjakinja s kopico nasvetov!

Rahlo skodrani lasje so preprosto popolni za vsako priložnost, naj si bo to čez dan v pisarni oziroma na delovnem mestu, za zmenek s prijateljicami ali za svečano priložnost. Lahko jih ustvarite kar doma in za njih ni treba oditi v frizerski salon.

Nekatera dekleta so res ‘profi’ ustvarjalke tudi na tem področju. Lepotna blogerka Paola Alberdi ima denimo popolne kodre, ki bi si zares zaslužili ključnik #hairgoals. Pri Paoli se zdi, kot da gre za mini zalogaj, s katerim opravi mimogrede, vam pa se mogoče zdi ustvarjanje valovitih kodrov čista znanstvena fantastika.

Paola z nami deli svojo beauty rutino in skrivnost popolnega videza kodrov. Ta stilistka, influencerka in oblikovalka je v modnih krogih znana po minimalističnem slogu, toda v resnici je največ pozornosti dobila prav zaradi vselej brezhibne frizure.

Njena filozofija je zelo preprosta: čim manj se ukvarjaš z lasmi, bolje so videti! Paola pravi, da je veliko ljudi presenečenih, ko izvejo, da si še nikoli ni barvala las, njena dnevna rutina pa je v resnici dokaj enostavna.

Sama je zagovornica pravila, da mora vsaka ženska sama odkriti, kaj je najboljše za njene lase, tudi če to terja nekaj časa. Njen nasvet je še, da ne glede na obliko frizure poskusite podaljševati časovne razmike med posameznimi pranji las! Tako se iz las ne bo izgubljala dragocena maščoba, ki lase ohranja zdrave.

Paola lase najraje suši naravno, na zraku, sušilnik oz. fen za lase je zanjo ‘nujno zlo’, ko se ji mudi. V lase ne glede na način sušenja vtre sprej Oribe Maximista za volumen. Ko ne pere las, jih vmes neguje s ‘suhim šamponom’ Oribe Gold Lust.

Potem ko so lasje že suhi, uporabi lak za lase Ouai Texturizing, pa ne le za volumen: gre za izdelek, ki je kombinacija običajnega laka za lase in šampona za suho pranje las. Hm, moramo preizkusiti! Menda ji je všeč zato, ker sprej vpije višek maščob iz las, obenem pa stilira lase ter jim za piko na i še doda volumen.

Pri Paoli sledi stiliranje kodrov s ‘figarom’ za lase, ki jih navije nanj v nasprotni smeri od obraza, kar poveča volumen v kodrih. Paola je opozorila, da las ne razčeše, dokler se lasje ne ohladijo po uporabi figara. Med sloje kodrov nanese lak za lase in dokonča pričesko z izdelkom Tresemmé Micro Mist Level 1.

Zadnji korak, a ne manj bistven: da bi lasje ostali zdravi in nahranjeni, vsaj enkrat na teden uporabite masko za lase, svetuje ta lepotna blogerka. Paolin favorit je obnovitvena maska Kiehl’s s formulo iz oljk in avokada, prilagojena je lasem, ki so pogosto izpostavljeni soncu, toplotni obdelavi ali barvanju las.

D. S.

Foto: Startup Mindset, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close