Kako zvezdnice praznujejo prelomnico, imenovano 40. leta?

23. julij 2020

Kako zvezdnice praznujejo prelomnico, imenovano 40. leta?

23. julij 2020

Verjetno najbolj slavna manekenka vseh časov, Brazilka Gisele Bündchen je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan in namesto da bi denar porabila za zabavo, je kupila in zasadila 40.000 dreves.

»Moje srce je polno. To je novo poglavje v mojem življenju, v katerem bom izkoristila vse, česar sem se naučila v zadnjih 40. letih, da bi ta svet naredila še boljšega. Življenje je največje darilo,«

 je zapisala manekenka na Instagramu in se za čestitke zahvalila svoji družini in oboževalcem.

https://www.instagram.com/p/CCyVuY_AXiI/

Gisele je svoj štirideseti rojstni dan obeležila z gesto, ki kaže, kako je predana zaščiti narave. Svojo družino in prijatelje je prosila, naj se pridružijo akciji, v kateri bodo posadili 40.000 dreves, ki jih je kupila, da rešijo amazonski pragozd.

In, medtem, ko je Gisele na svoj rojstni dan sadila drevesa, se Reese Whiterspoon svoje življenjske prelomnice le medlo spominja. Na rojstnodnevni zabavi se je odlično zabavala ter popila kar veliko količino alkohola. Žal pa so se pred klubom, kjer je bila zabava, nagnetli paparaci ter jo ujeli, kako se je opotekala do avtomobila. Še dobro, da so ji bili v podporo njeni prijatelji!

Podobne, spomine, polnih lukenj, ima tudi manekenka Kate Moss, ki je svojo 40-ko proslavila z legendarno zabavo v svoji hiši v Cotswoldsu. Zabava je bila tematska – festival Glastonbury, ki jo je stala več kot 100.000 funtov, gostje pa so se zabavali kar štiri dni.

Med povabljenci je bila pevka Florence Welch, oblikovalka Vivienne Westwood, glasbenik Noel Gallagher in še mnogi drugi. Na zabavi ni manjkalo ognjemetov, žonglerjev z ognjem, poslikave obrazov in vrhunskih mojstrov branja iz kart.

Prav tako je bila nepozabna zabava glasbenika P Diddyja, ki je štirideseti rojstni dan praznoval v newyorškem hotelu Plaza. Gostje so morali priti v črno-belih oblačilih, slavljenec pa je prostor okrasil z belimi orhidejami, za katere je odštel 28.000 dolarjev.

To pa je samo pljunek v morje, saj je Naomi Campbell za svojo »prelomno« zabavo odštela več kot milijon in pol dolarjev. Praznovanje je trajalo kar sedem dni, pravzaprav noči. Gostje so se zabavali v hotelu Eden Rock v Cannesu, vsak večer pa je bil drugače tematsko obarvan. Od samba festivala z brazilskimi plesalkami, do hip hop zabave, na katerem je svoje veščine pokazala Jennifer Lopez. Pravijo, da je bil to nepozaben žur.

Foto: profimedia, Absolutely Faboulous

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close