Kakšen je poslovni videz španske kraljice Letizie?

Lepa Letizia navdušuje s svojo brezhibno eleganco in izvrstnimi stilskimi odločitvami za svoje kraljeve delovne zadolžitve.

Njena visokost kraljica Letizia se je te dni po ulicah Madrida sprehodila v čudoviti kombinaciji, ki je kot ustvarjena za poslovne ženske z dovršenim slogom. 44-letna ‘trendesetterka’ je imela na sebi rdeče in odlično ukrojeno krilo z višjim pasom, ki lepo poudari njeno vitko postavo, na krilu pa je našitek nemške modne hiše Hugo Boss.

Letizia je vpadljivo krilo uskladila z lahkotno, a elegantno belo bluzo s širokimi, čipkastimi rokavi. Dodala je še rdeče salonarje z visoko peto (v isti barvi kot krilo), odločila se je še za rdečo ‘clutch’ torbico in biserne uhane, ki so izvrstno dopolnili ta styling, ki ga brez truda posnemate.

Drage dame, povejmo na kratko: za odličen poslovni videz potrebujete samo to: na svinčnik ukrojeno elegantno krilo, seksi zaprte salonarje z visokimi petami in čedno ter kakovostno torbico (vse v enaki barvi) ter biserne uhane. Preprosteje ne gre, ustvarile pa boste odličen vtis v službi ter na sestankih!

sproščen ‘causal’ videz, ko z možem, princem Felipejem, svoji hčerki pospremita v šolo

Španska kraljica Letizia Ortiz je prva ‘navadna’ državljanka v španski zgodovini na kraljevem prestolu. Preden se je Letizia leta 2004 poročila s princem Felipejem, je delala kot uspešna televizijska novinarka, poročala je za CNN. Za povrh pa je bila še ločena!

Letizia je naklonjena mešanju slogov, od ulične mode do prestižnih blagovnih znamk. Nosi tudi oblačila španskih nižjecenovnikov, kot sta Zara in Mango, te najraje nosi v prostem času. Ko opravlja dolžnosti kraljice, izbira dražje modne znamke kot so Hugo Boss, Max Mara in Armani. Podpira tudi domače, španske oblikovalce, še posebej Felipeja Varelo. Ista oblačila uporablja večkrat in jih skombinira v vedno nove outfite.

 

Foto: Profimedia, Pinterest, Vogue, Today.com

New Report

Close