Kakšna je skrivnost odlične frizure, kot jo ima Jennifer Aniston?

16. maj 2019

Kakšna je skrivnost odlične frizure, kot jo ima Jennifer Aniston?

16. maj 2019

Čeprav se zdi njena frizura popolno urejena, pa je igralkina rutina v resnici precej preprosta in vam ne bo vzela več kot 15 minut časa.

Večina se bo takoj strinjala, da je hollywoodska igralka Jennifer Aniston ena od tistih slavnih žensk, ki so imele vselej, ne glede na modne smernice in trende, zares popolno frizuro, tako na rdeči preprogi, kot izven nje. Spomnimo se samo t.i. Rachel frizure iz serije Prijatelji, ki je najbrž še zdaj najbolj priljubljena pričeska vseh časov pri ženskah, v 90. letih pa je bila sploh ‘zakon’.

Vsaka od frizur Jennifer Aniston zlahka postane sinonim za ključnik #hairgoals na družbenih omrežjih, saj se Jen čisto zares ne spomnimo, da bi se kadarkoli pojavila na slikah s slabo frizuro!

Z nekaj triki lahko tudi ve postanete lastnice odlične pričeske in to prav vsak dan. Te trike uporablja tudi Jennifer Aniston. Čeprav se zdi njena frizura popolno urejena, pa je igralkina rutina v resnici precej preprosta in vam ne bo vzela več kot 15 minut časa. V enem od intervjujev je povedala, da v tem času vstane iz postelje, si uredi pričesko in je že na poti od doma.

Jen po pranju las osuši samo lasne korenine tik ob lasišču, preostanek las pusti, da se posušijo na zraku. Njen bistven nasvet se glasi: namesto fena za lase raje izberite kakovostne izdelke za stiliranje.

Jen poleg tega lase pere na dva do tri dni. Njen najljubši šampon za lase je Living Proof Perfect Hair Day. Obstajajo tudi posebni izdelki za lase, s katerimi se lahko izognete sušenju las s fenom.

Ti preparati iz las izvabijo njihove najboljše naravne danosti. Nanaša se jih na še mokre oziroma vlažne lase, te pa oblikujejo, gladijo in definirajo obliko frizure. Predstavljamo vam 5 izdelkov, na katere prisegajo Jen in druge zvezdnice z vselej privlačno pričesko!

D. S.

Foto: BT TV, Hollywood.com, Pinterest, blagovne znamke

Style. Več novic

New Report

Close