Kakšna pravila postavljate v svojem razmerju?

09. maj 2022

Kakšna pravila postavljate v svojem razmerju?

09. maj 2022
Foto: Unsplash

Odprite aplikacijo za zapiske in začnite zapisovati vsa pravila, za katere želite, da jim partner sledi. 

Ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi – vedno je dobro, da veste, česa si želite in kaj je absolutno prepovedano, če ste v zvezi. Tako boste namreč vedeli, da ste spoznali nekoga, ki se ujema z vašimi načeli in prepričanji, ali pa boste takoj prepoznali, da je nesmiselno tratiti čas z nekom, ki meni, da je všečkanje slik razgaljenih deklet na Instagramu sprejemljivo. 

Svoja pravila v razmerju so začeli deliti tudi uporabniki TikToka s tem in ustvarili nov trend. Uporabniki v videu predstavijo seznam dejavnikov, ki lahko vplivajo na razmerje ter njihova pravila in meje, ki jih v razmerju postavijo. 

Foto: Unsplash

Med dejavniki so deljenje lokacije s partnerjem, deljenje gesel, njihova višina, kakšen odnos si želijo imeti s partnerjevimi prijatelji in kakšen odnos si želijo, da ga ima partner z njihovimi.

Bi fantu dovolili, da ima najboljšo prijateljico nasprotnega spola? Svoje stališče izrazijo tudi glede laganja in zabav ter večnega vprašanja, kdo naj plača večerjo. Pomembni dejavniki so tudi dajanje komplimentov in vedenje na družbenih omrežjih. 

Mnenja so različna – ena izmed uporabnic meni, da je ne moti, če partner z njo deli svojo lokacijo, toda svoje ne bo delila. Pri plačilu večerij pa pravi, da kadar je na zmenku oziroma v razmerju z žensko, je prav nič ne moti, če plača ona, v razmerju z moškim pa meni, da bi moral plačati on. 

@victoriaparis

♬ original sound – Victoria Paris

Začetnika trenda sta Vincent in Samantha, ki sta delila svoja pravila v razmerju, njun video pa ima že več kot dva milijona ogledov. Vincent je tako povedal, da mu je pomembno, da njegovo dekle z njim deli svojo lokacijo, da vedno ve, kje se nahaja. Dodal je, da bi zagotovo imel težavo, če dekle ne bi delilo svoje lokacije. 

@samkelly322 We did not explain this well bc we take to long @vincentgiganteee ♬ original sound – Samantha Kelly

Komentatorji pod videi so prav tako deljenega mnenja. Nekateri se z izraženimi stališči strinjajo, drugi pravijo, da gre za prevelik nadzor in muhaste zahteve, zaradi katerih bo ustvarjalec videa še nekaj časa ostal samski.

@itsdrphilswife

rules for my next boyfriend😍

♬ original sound – Lily🧃

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close