Kanyeja vrgli iz prostorov znane znamke superg

27. oktober 2022

Kanyeja vrgli iz prostorov znane znamke superg

27. oktober 2022
Foto: Profimedia

Po tem, ko je Adidas z njim prekinil sodelovanje, se je Kanye West nenajavljen pojavil v stavbi podjetja Skechers, od koder so ga morali “odstraniti”.

Dan po tem, ko je Adidas prekinil partnerstvo s Kanyejem Westom, se je zloglasni raper nenajavljen in “brez povabila” pojavil v prostorih podjetja Skechers v Los Angelesu. Vodstvo znamke ga je zato odstranilo iz stavbe in dejalo, da “nimamo namena sodelovati z Westom”.

Po dogodku so izdali še javno pojasnilo, v katerem so dodatno potrdili, da ne nameravajo sodelovati z njim, ter razkrili, da je West vse skupaj celo snemal. “Njega in njegovo spremstvo smo po kratkem pogovoru pospremili iz stavbe.”

V nadaljevanju so še dodali, da “obsojamo njegove nedavne razdiralne pripombe in ne toleriramo antisemitizma ali katere koli druge oblike sovražnega govora,” so dejali pri Skechers.

Stavba znamke Skechers, kjer se je Kanye pojavil nenajavljen. (Foto: Profimedia)

Dovolj imajo njegovih sovražnih objav

Adidasu in drugim znamkam, ki so z njim v zadnjih tednih prekinile sodelovanje, je prekipelo zaradi spornih objav, ki jih je zvezdnik objavljal na družbenih omrežjih.

Med drugim je zanikal suženjstvo, objavil fotografijo, na kateri je na modni reviji kolekcije Yeezy v Parizu nosil majico z napisom Bela življenja štejejo (fraza, povezana z nadvlado bele rase), zapisal pa je tudi sovražne izjave, uperjene proti Judom.

Zaradi vsega tega so mu profile ukinili tako na Twitterju kot na Instagramu.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close