Kourtney Kardashian se je spet poročila

16. maj 2022

Kourtney Kardashian se je spet poročila

16. maj 2022
Foto: Profimedia

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta že drugič dahnila usodni da.

Najstarejša izmed sester Kardashian je tudi uradno poročena. Po prvi poroki s Travisom Barkerjem 4. aprila v Las Vegasu sta včeraj še uradno rekla da v Santa Barbari.

Med navzočimi je bila njuna ožja družina ter najbližji prijatelji, čeprav se govori, da Kourtney ob sebi ni imela slavnih sester in mame, temveč le babico Mary Jo “MJ”. Par sicer načrtuje veliko poroko v Italiji, za katero še ni znano, kdaj ali kje točno bo. 

Foto: Profimedia

Kris Jenner, mati in managerka slavnih Kardashianovih, je povedala, da o njuni veliki poroki ne sme izdati prav ničesar, sicer se bo znašla v težavah. 

Prva poroka v Vegasu sicer ni bila uradna – slovesnost je namreč vodil imitator Elvisa Presleyja, svoj da pa sta prvič, za vajo, dahnila v eni izmed lasvegaških “ljubezenskih” kapelic ob dveh zjutraj.  

Kardashian in Barker sta se zaročila oktobra 2021, po manj kot enem letu zveze. 46-letni pevec skupine Blink 182 je pred 43-letnim dekletom pokleknil na plaži v Kaliforniji. 

V seriji The Kardashian pa sta še razkrila, da si želita še skupnega otroka. Kardashianova ima sicer že tri otroke z nekdanjim partnerjem Scottom Disickom – dvanajstletnega Masona, devetletno Penelope in sedemletnega Reigna – Barker pa ima z nekdanjo ženo Shanno Moakler osemnajstletnega sina Landona in šestnajstletno hčerko Alabamo

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close