Karirast suknjič bo tudi to jesen najbolj pomemben modni kos

14. avgust 2018

Čeprav bo prevladoval karo vzorec v sivi barvi, se da med novimi modeli najti tudi druge barvne kombinacije, ki suknjiču poleg zanimivega vzorca dodajo še poseben pečat.

V naše garderobne omare je vstopil minulo jesen in nepričakovano postal mega prodajna uspešnica. Le kdo bi si mislil, da bo karirast suknjič doživel tak uspeh? Tako rekoč ni bilo modne znamke, ki ga ni vključila v svoje kolekcije in tudi ženske se mu nismo mogle upreti, celo tiste, ki nismo udarjene na šoping. Suknjič s karo vzrocem nas je preprosto osvojil v hipu.

Morda zaradi svoje vsestranskosti? Lepo se poda na vse outfite, k vsem kombinacijam oblačil. Prav tako pa ima nek poseben retro šarm in vsaki ženski doda kanček intelektualnosti. Modna igra je nenadoma postala preprosta: kavbojke, majica, gležnjarji ali teniske in povrh tega oblečemo še zanimiv, drzen ter opazen karo suknjič.

https://instagram.com/p/Bd0cIZUl2eI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Suknjič je že sicer nepogrešljiv v vsaki jesenski garderobi, saj je prehodno oblačilo v času menjave sezon, ki pride prav, da se z njim ogrnemo v jutranjem hladu ali v klimatizirani pisarni. Vedno je lahko osnova našega oblačenja, okoli katere gradimo modne kombinacije. Naj gre za službo ali prosti čas, vedno se prilagodi vsaki priložnosti, na krilo, hlače, kavbojk,e majico, bluzo, visoke ali nizke pete.

https://instagram.com/p/BlyArF1DXVV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Vse zgoraj našteto kajpak še bolj velja, če suknjič nosi karo vzorec! Kariran suknjič se je iz lanske jeseni nadaljeval v pomlad in, le kdo bi si mislil, zalotili smo ga tudi v novih kolekcijah za jesen 2018, ki so že na ogled v trgovinah.

Tibi

Massimo Dutti

Pravzaprav nas to ne preseneča, od karo suknjiča se namreč zlepa nočemo posloviti! Čeprav še vedno prevladuje karo vzorec v sivi barvi, boste med novimi modeli zlahka izbrskale tudi druge in še bolj udarne barvne kombinacije.

Ganni

H&M

Denimo v rumeni, zeleni, rdeči ali roza, ki suknjiču poleg zanimivega vzorca da še poseben pečat. Izbirale bomo lahko med bolj klasičnimi modeli s poudarjenimi rameni (ki dišijo že malce po moški garderobi) ter enovrstnim ali dvorednim zapenjanjem na gumbe, vse do oversized suknjičev, suknjičev, ki se v pasu zavezujejo, so kratki ali pa dolgi, sedejo na boke ali so strukturirani.

Zara

Zara

Mango

Zara

Na fotografijah iz aktualnih kolekcij nizkocenovnikov in drugih znamk, ki so dostopne tudi na spletu, smo našli nekaj res zanimivih primerkov in vam jih toplo priporočamo.

Massimo Dutti

&Other Stories

Še posebej, če ste za zdaj še brez suknjiča za jesen 2018 ali če ste ena od redkih, ki do sedaj še niso podlegle karo maniji. Verjamemo, da boste v zgornjih predlogih našle nekaj, kar vam bo všeč.

 

D. S.

Foto: Instagram, Zara, Ganni, Tibi, Massimo Dutti, H&M, Mango, & Other Stories

Uvodna slika: Pull&Bear, kolekcija jesen/zima 2018

New Report

Close