»Karl Lagerfeld je brez milosti sovražil ženske!«

04. junij 2019

»Karl Lagerfeld je brez milosti sovražil ženske!«

04. junij 2019

Smrt modne ikone Karla Lagerfelda je prizadela cel svet, ne pa znane igralke Jameele Jamil, ki je zaradi svoje objave na račun preminulega modnega oblikovalca vnesla ogromno nemira in številne razprave na družbenih omrežjih.

Vse od smrti ikone modnega ustvarjanja in prvega moža hiše Chanel so ljubitelji mode odeti v črno. Medtem ko so se manekenke, igralci in oblikovalci na družbenih omrežjih od njega poslavljali v presežnikih, je imela igralka Jameela Jamil drugačno mnenje.

»Sovražnika žensk, ki je brez milosti preziral močnejše, res ne bi bilo treba poveličevati po celem spletu kot svetnika, ki je prezgodaj zapustil svet. Nikoli nisem posumila v njegov talent, vendar kot oseba ni bil dober,« je zapisala igralka na svojem Twitter profilu.

Igralka je skupaj z objavo delila tudi članek, v katerem je Karla Lagerfelda novinarka Lara Witt opisala kot izjemno negativno osebnost.

https://twitter.com/jameelajamil/status/1098005640461586432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1098005640461586432&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.elle.rs%2Fmoda%2Ffashion-news%2F26720-dok-se-modni-svet-oprasta-od-velikog-dizajnera-glumica-sokira-objavom-lagerfeld-je-bio-nemilosrdni-zenomrzac.html

Jameela je sicer velika nasprotnica diet in obdelav fotografij ter zagovornica resničnega  ženskega telesa z vsemi pomanjkljivostmi. Hkrati pa je tudi velika borka za pozitiven odnos do lastnega telesa, ne glede na to, kakšno je.

Foto: Twitter, The Mirror

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close