Kate Middleton si je Guccijevo bluzo oblekla narobe!

15. marec 2019

Kate Middleton si je Guccijevo bluzo oblekla narobe!

15. marec 2019

Vojvodinja kambriška je s tem modnim ‘mini polomom’ dokazala le, da smo vsi krvavi pod kožo in da se napake lahko včasih zgodijo kljub stilistu in dragi bluzi!

Se je tudi vam že zgodilo, da ste si določen kos oblačila oblekle narobe? Najbrž je, tako kot v primeru ljubke članice britanskega dvora, šlo za zgornji del oblačila, top, bluzo ali srajco. Posebej, ko so v igri gumbki, za katere ne vemo, ali jih je prav nositi spredaj, ali zadaj, je lahko oblačenje poseben izziv, kar se je zgodilo že marsikateri med nami.

Če ne bi bilo izdajalske etikete, ki ponavadi spada na zatilje, ne pa na sprednji del ovratnika, ter nas sčasoma zaradi drgnjenja ob kožo na občutljivem mestu začne motiti, mnoge od nas sploh ne bi ugotovile, da smo se narobe oblekle. Kakorkoli, Kate Middleton so izdali prav gumbi.

Vojvodinja kambriška je prelepo in modno vijolično bluzo s prestižnim podpisom Gucci nosila, ko je obiskala otroško bolnico Henry Fawcett Centre v Londonu in za to priložnost oblekla Gucci bluzo z vpadljivo pentljo.

Prav pentlja je uspešno prikrila dejstvo, da si je Kate bluzo narobe oblekla! Kot lahko preberemo tudi v opisu te bluze na strani spletne trgovine Net-a-Porter, morajo biti gumbki po celotni dolžini bluze na hrbtnem delu, enako pa velja za zapestne gumbe, ki bi morali biti na spodnji strani zapestja.

Čeprav je pentlja ‘rešila’ vojvodinjo kambriško pred takojšnjim razkritjem, pa jo je post festum na fotografijah v medijih izdal prav položaj hrbtnih in zapestnih gumbov. S tem modnim ‘mini polomom’ je Kate dokazala samo to, da smo vsi krvavi pod kožo in da se napake lahko zgodijo celo kljub stilistu in dragi bluzi!

Tudi ta napakica pa ni pokvarila odličnega modnega vtisa, ki ga je vojvodinja pustila s celotnim lookom. In naslednjič si bo bluzo zagotovo oblekla tako, kot je prav.

D. S.

Foto: Evening Standard, Net-A-Porter, Hello Magazine, Herald Sun, Times of India

Style. Več novic

New Report

Close