Kate Moss na reviji Saint Laurent povzročila zgražanje!

13. junij 2018

Le kaj se dogaja s slavno manekenko Kate? Shiran in izčrpan videz v prvi vrsti modne revije je okronala z modnim kiksom!

Avtor: D. S.

Nekdanji supermodel Kate Moss obožuje kratke obleke, kar je že večkrat dokazala. Tokrat pa je s precej prekratko in obenem še dekoltirano opravo izzvala ogorčenje modnih urednikov pri Elle ter dvignila obrvi nekaterih na modni reviji Saint Laurent, ki je te dni potekala v New Yorku.

Pri Elle so zapisali ne le to, da je Kate delovala utrujeno in neprimerno ter celo vulgarno, ampak so že kar pretiravali s trditvami, da v slabši koži in izdaji slavne Britanke še niso videli, da je bila videti zabuhla, starikava in še kaj. Ne vemo sicer, kako naj bi bile videti 44-letne (nekdanje) supermanekenke in kako so videti piske v modnih uredništvih, a Kate je bila kdaj po prekrokani noči tudi v zelo mladih letih videti že precej bolj zdelana, kot tokrat na reviji Saint Laurent.

Res pa je, da je izbrala morda nekoliko neprimerno garderobo za svoja leta: ta je komajda pokrivala njeno zadnjico, medtem ko je kratka obleka z zlatim pasom imela še V-izrez, ki je poudaril Kateino že malce mlahavo kožo na dekolteju in prsih. Predvsem zato, ker Kate pod tanko tkanino ni nosila nedrčka.

Pri Elle so uporabili besede ‘šokantno’ in ‘vulgarno’ ter celo ‘katastrofalno’, pa čeprav je Kate nosila modni kos iz zadnje kolekcije pariške hiše Saint Laurent. Treba je tudi omeniti, da so vsi drugi mediji, z opravljivim Daily Mailom vred, Kate ravno zaradi tega modnega izbora nadvse pohvalili: kjer je piska iz uredništva Elle videla mlahavo kožo in celulit, so britanski tabloidi videli ‘čvrste noge’, ‘tonirana stegna’, ‘drznost’, ‘modni pogum’ in tako naprej.

Le komu sedaj verjeti? Najbolje, da si svoj vtis izdelate kar sami po ogledu slik. Se Kate stara? Da, zanesljivo. Še vsaka, ki je živela dovolj dolgo, se je postarala, nekatere se starajo hitreje, druge počasneje, nekatere živijo bolj, druge manj zdravo, krivično pa je Kate, ki je vedno slovela po ljubezni do zabave, primerjati s Cindy Crawford ali kolegico Naomi Campbell, ki ima zaradi afriške krvi že v izhodišču boljše gene, ko je v igri staranje kože, pa zabave in substance gor ali dol.

https://www.instagram.com/p/BjuhqDbHOJH/?utm_source=ig_embed#

Res je, ta ‘obleka-suknjič-kratek kombinezon’, ki ga pri nas ne vidimo pogosto, v tujini pa se prodaja pod imenom ‘playsuit’, kar je težko dobesedno prevesti, bi bila videti bolje v paru s hlačami kroja ‘na cigareto’, saj se je na trenutke, ko je Kate vstajala in sedala na sedež v prvi vrsti modne revije, včasih zazdelo, kot da si je pozabila obleči spodnji del.

Naomi Campbell in Kate Moss minulo sredo v New Yorku, v izdaji za ‘starejše ženske’, kakršna se zdi očitno bolj primerna nekaterim medijem, a še vedno s ‘čikom’ v roki

Je pač tako, da tisto, kar je videti super na vitkem in mišičastem telesu pri 20. letih, včasih izgleda nadvse neprimerno že takoj, ko prestopimo 35. leto starosti, kaj šele 40., 50. in tako dalje. Vse to drži. Toda pripombe, da je bila Kate videti v obraz zabuhla in izžeta, so resnično neutemeljene.

 

 

Foto: Instagram, Profimedia, HawtCelebs

New Report

Close