Katera je želela biti večja diva, Beyoncé ali njena hči Blue Ivy?

Že dolgo se o tem otroku po Hollywoodu šušlja, da je pravi mali zmaj in šefica, ki vedno uveljavi svojo voljo, tudi na Grammyjih.

V mislih imamo dogodek izpred dveh dni, natančneje, podelitev prestižnih glasbenih nagrad Grammy, ki so bili letos še posebej bleščeči ob svojem častitljivem 60. jubileju. A kjerkoli se pojavi, ta slavna družina uspe zasenčiti celo sam dogodek. Tokrat zaradi svojega zvezdniškega obnašanja.

Govorimo o slavnem paru, glasbeni divi Beyoncé in njenemu soprogu, reperju Jay Z-ju (s pravim imenom Shawn Corey Carter) in njuni šestletni hčerki Blue Ivy, ki sta jo ta večer pripeljala s seboj na podelitev 60. nagrad Grammy v New York.

Kakršna mati, takšna hči…

Družina Carter sicer ni bila v polni sestavi, manjkala sta dvojčka Sir in Rumi, vseeno pa so uspeli pritegniti toliko pozornosti, kot bi jih bil cel bataljon!

Na zabavi je pevka snela očala, dala na glavo baretko, se preoblekla in slikala z Jennifer Hudson

Tudi brez dodatnih posebnih učinkov je glasbena družina privlačila poglede, Beyoncé pa je v maniri prave dive sedela kajpak v prvi vrsti in opazovala, kaj počno njeni kolegi v industriji glasbe, pri tem pa ni niti za trenutek snela nepropustno črnih sončnih očal.

https://instagram.com/p/BehheNPlAwl/?utm_source=ig_embed

K njenemu diva videzu je le še pripomogla razkošna toaleta, večerna obleka z opaznimi razporki, ki so razkrivali golo kožo in velik klobuk – še bolj pa njena ta večer neverjetno samozavestna drža.

A jabolko res ne pade daleč od drevesa… Njena mala hči Blue Ivy se je obnašala kot diva vseh div! Že dolgo se o tem otroku po Hollywoodu govori, da je pravi mali zmaj in šefica, ki vedno uveljavi svojo voljo, kar je dokazala tudi v nedeljo na Grammyjih.

https://www.youtube.com/watch?v=J_ZnQUIR6io

Večkrat je bilo videti, da se mala nad dogodkom skoraj zmrduje in je zdolgočasena, kamera pa jo je posnela celo, kako staršema prepoveduje ploskanje in jima z gibom roke kaže ‘naj se malo umirita’. Blue Ivy je ta večer nosila (pri svojih 6. letih!) visoke pete, ampak znano je, da nosi dizajnerska oblačila najdražjih znamk že od zibke.

Le kako bo vzgojen ta otrok, kaj menite? Visoke pete malčke je sicer zasenčil materin nakit: ta je bil vreden več kot 7 milijonov dolarjev! Blue Ivy je kasneje ‘razložila par stvari’ pevki Alicii Keys, nemara je imela kakšno kritiko nad njenim nastopom, Alicia je bila namreč povezovalka programa Grammyjev, ki so potekali v newyorškem Madison Square Garden. Prava diva ta Blue Ivy, kajne? K sreči se je Alicia zgolj zabavala ob napihnjenem monologu slavnega otroka.

 

Foto: YouTube, Pinterest, People,  Just Jared, Instagram

New Report

Close