Katera ženska je postala modna ikona 2019?

21. november 2019

Katera ženska je postala modna ikona 2019?

21. november 2019

Pevka? Model? Resničnostna zvezdnica? Influencerka? Ne!

Vsi smo naprej pomislili na eno izmed Instagram imen, katerih ulično modo koprirajo vsi po svetu, število sledilcev pa jim raste iz dneva v dan.

Vendar to ne drži! Je manj znana igralka (v medijih jo označujejo za Z-lister actress), vendar pa veliko bolj znana kot članica britanske kraljeve družine. Modna ikona za leto 2019 je – Meghan Markle.

Zahvaljujoč njenim stajlingom na uradnih prireditvah ali turnejah, kot je bil na primer obisk Južnoafriške republike, se je prodaja nekaterih oblačil in povpraševanje po njih povečalo za vrtoglave številke.

https://www.instagram.com/p/B0HQsy7ohCG/

Tako se je iskanje srajčnih oblek, ki jih je največkrat nosila, povečalo za 45 odstotkov.

https://www.instagram.com/p/B2xEx6zoAgW/
https://www.instagram.com/p/B4KlMUUnGzi/

Plisirana obleka znamke Club Monaco, ki jo je Meghan nosila ob obisku Desmonda Tutuja, razprodana v manj kot eni uri, potem ko so mediji objavili fotografije.

Meghan v obleki znamke Club Monaco.

Iskanje krila znane znamke J Crew po spletu je narasla za več kot 100 odstotkov, podobno »usodo« pa je doletelo vse kose, ki jih je Meghan nosila.

Meghan v J. Crew krilu

To je več kot utemeljen razlog, da je iskalnik Lyst, ki se v svetu mode ukvarja s takimi in podobnimi analizami, Meghan Markle razglasil za modno ikono tega leta.

Meghan je tudi edina članica kraljeve družine med desetimi najbolj vplivnimi ženskami v modnem svetu, s prestola pa je »vrgla« Kylie Jenner.

Foto: Getty, Instargam

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close