Katere znamke avtov vozijo zvesti moški in katere prevaranti?!

27. februar 2019

Katere znamke avtov vozijo zvesti moški in katere prevaranti?!

27. februar 2019

V raziskavo britanskega portala za ‘nedovoljene’ zmenkarije, kjer se iskri od afer, je sodelovalo 90.000 moških! Katere znamke vozijo plejboji in s katerimi boste v partnerstvu ‘na varnem’?

Raziskave ne lažejo, sploh, če so anonimne. Da je zadeva še bolj pikantna, je to anketo izpeljala britanska spletna stran za zmenkarije (beri: skoke čez plot in izvenzakonske afere) z intirgantnim imenom IllicitEncounters.com (v prevodu: Nezakonita srečanja).

V tej ‘študiji’ so s pomočjo 90.000 (prostovoljnih) anketirancev razkrili, katere znamke avtomobilov najpogosteje vozijo moški, ki obenem prednjačijo v varanju svojih partnerk!

Kakšna je torej povezava med nagnjenjem k pogostemu skakanju med tuje rjuhe oziroma varanju partnerke ter lastništvom določene znamke vozila? Mimogrede, to ni prva tovrstna raziskava tega portala in tudi primerjave njihovih analiz v obdobju več let so zanimive.

V minulih letih so med nezvestimi moškimi absolutno prevladovali vozniki znamke BMW, po nekaj letih od zadnje ankete pa se je slika malce spremenila: sedaj so na obsojanja vrednem 1. mestu zakonolomcev in prevarantov vozniki znamke Mercedes-Benz!! Nikoli si ne bi mislili, kajne? Tudi mi ne.

Voznikom mercedesov po novem na 2. mestu po številu nezvestih možakarjev sledijo lastniki Audijev, lastniki oziroma vozniki ‘bimmerjev’ ali BMW-jev pa so v tokratni raziskavi pristali na 3. mestu.

Hočete zvestega moškega? Potem naj ima v lasti avto znamke Nissan ali Kia!

Le praskamo se po glavi ob ugotovitvi, da so na 4. mestu sramotnega seznama vozniki Toyot, na 5. mestu pa so že vozniki Volkswagnov, kar najbrž ni dobra novica, saj so Slovenci v večini imetniki prav te znamke… In kdo je najbolj zvest? Če hočete moškega, ki še ve, kaj je zvestoba, ga najdete med lastniki znamk Nissan in Kia. Zdaj veste, drage ženske!

D. S.

Foto: Vox, Everymandriver, Glamour, The Good Man Project, Live Science

Style. Več novic

New Report

Close