K. F. / 23. julij 2022

Katie Holmes obula japonke, ki si jih boste želeli tudi vi!

Zadnjih nekaj poletij se Katie Holmes po mestu potepa v japonkah. In če je do zdaj nosila takšne preproste, nizke, je letos presenetila z japonkami s peto. Udeležila se je odprtja novega butika modnega oblikovalca Christiana Siriana v Westportu v Connecticutu in s svojo obutvijo že ustvarila nov modni trend.

Instagram @csiriano

Bele japonke s peto znamke Reformation, ki so jim dodani črni trakci, ki se zavežejo okrog gležnjev, ustvarijo svež in zabaven stajling, za katerega smo prepričani, da ga bodo kmalu začele kopirati mnoge modne navdušenke.

K trendovskim japonkam je igralka, ki že velja za modno ikono, oblekla lahkotno belo srajčno obleko in outfitu dodala črno torbico nenavadne oblike ter s spuščenimi, rahlo skuštranimi lasmi, ustvarila popoln poletni videz.

Foto: Profimedia

Stil japonk s peto je sicer bil v trendu že poleti 2019, vendar je bil takrat bolj priljubljen podnevi in so ga poleg Katie nosile še zvezdnice, kot sta Rihanna in Kendall Jenner. Zdaj pa so to postali čevlji za večerne izhode in svečane dogodke, ki so nadomestili klasične sandale s peto.

Za vas smo poiskali nekaj prefinjenih modelov, ki bodo poletne outfite dvignili na višjo raven. Če vam denarnica ne dopušča takšnih dragih nakupov, počakajte še kak mesec, saj bodo trend brez dvoma kmalu posvojile tudi nizkocenovne blagovne znamke.

Reformation, 335 evrov
Reformation, 310 evrov
Jimmy Choo, 317 evrov
Jimmy Choo, 317 evrov

Modni namig

Imate v omari belo bombažno majico? To je modni kos, ki se ga da nositi na nešteto načinov. Odkrijte jih TUKAJ!

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close