Katy Perry se Twitter posmehuje zaradi ‘penaste’ obleke

Že res, da se tviteraši norčujejo iz slavne pevke zaradi rožnate obleke Balmain, ki spominja na križanca med vesoljskim oklepom in penastim valjčkom, a Katy se zna tudi sama pošaliti na svoj račun.

Na vsakem pomembnem hollywoodskem dogodku se na rdeči preprogi pojavijo zvezdnice v večernih in gala oblekah ali pač toaletah, s katerimi skušajo na prisotne, fotografe in medije ter občudovalce narediti maksimalen vtis.

In če nekatere obleke modne kritike navdušijo ter zvezdnici čestitajo za pogum, taisto opravo družbeni mediji in neusmiljeni tviteraši dobesedno raztrgajo. Spljuvali so reperko Cardi B v vintage Muglerjevi kreaciji, v kateri je potrebovala pomoč, da se je lahko sploh premikala. Tudi J. Lo jih s svojim ‘teksaškim’ klobukom na glavi ni prepričala.

Cardi B je v tej obleki potrebovala pomoč pri hoji na oder

Toda naziv najslabše oblečene zvezdnice na letošnji podelitvi nagrad Grammy je od spletne skupnosti soglasno prejela pevka Katy Perry v rožnati obleki Balmain, ki je mnoge spomnila na ‘labodjo toaleto’, s katero je šokirala islandska umetnica Björk na oskarjih leta 2001.

Tviteraši so obleko, ki je bila križanec med vesoljskim kostumom (zgornji del je spominjal na ulito kovino) in sladkorno peno (spodnji del) primerjali z Barbie torto, z animiranim likom, ter celo s penastim valjčkom za barvanje sten in podobno.

https://www.instagram.com/p/BtvUc-fnBKq/?utm_source=ig_embed

Ker Katy ne manjka smisla za humor, se je še sama pošalila na svoj račun in objavila retuširano fotografijo sebe, ki ji je bila na Twitterju med številnimi domislicami očitno najbolj všeč. Dala jo je na svoj Insta profil ter pod njo zapisala: “Pozdrav tistemu, ki je obdelal to fotografijo.” In ljubeznivo dodala emotikon za poljubček.

D. S.

Foto: Just Luxury Life, Instagram, EPA, Cosmopolitan

New Report

Close