Kdo plačuje luksuzne modne kose Melanie Trump?

22. oktober 2020

Kdo plačuje luksuzne modne kose Melanie Trump?

22. oktober 2020

Jih tudi ona dobi v dar kot zvezdnice?

Prva dama združenih držav Amerike s svojimi oblačili in modnimi dodatki vsakič znova navduši kritike in javnost. Le redko se je namreč zgodilo, da njenega outfita niso pohvalili.

Njena garderoba je sestavljena iz kosov, pod katere se podpisujejo največja modna imena. Znano pa je tudi, da je velika ljubiteljica louboutink, od katerih se skoraj ne loči, tudi, ko je oblečena v bolj sproščena oblačila.

In kdo plačuje za te pregrešno drage kose? Davkoplačevalci ali ji modni oblikovalci kose podarijo, kot je to v navadi pri zvezdnikih?

Čeprav je imela na začetku Trumpovega mandata kar nekaj težav, saj so ji številni oblikovalci obrnili hrbet, se zdi, da so na to pozabili. Melania, kot ena izmed najbolj fotografiranih žensk na svetu in nekdanja manekenka, je seveda odlična reklama za modne kolekcije.

In medtem, ko številne zvezdnice modna oblačila prejemajo zastonj, pri prvi dami ZDA ni tako.

Vsa oblačila in modne dodatke kupuje sama.

»Melania je za črni kostim, ki ga je pred kratkim nosila, plačala 9.600 dolarjev, kupila pa ga je sama. Je moja dolgoletna stranka,«

je za tuje medije dejal oblikovalec Michael Kors.

Povedal je, da Melania zelo dobro ve, kaj ji najbolj ustreza.

»Melania oblačila kupuje sama, saj je dovolj premožna in denar ji ne predstavlja težav. Pri svojih modnih odločitvah se le redko kdaj zmoti,«

jo je še pohvalil stilist Phillip Bloch.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close