Keanu Reeves v novem oglasu za Saint Laurent prevroč za ženske!

05. maj 2019

Keanu Reeves v novem oglasu za Saint Laurent prevroč za ženske!

05. maj 2019

Zakaj? Zato! Dovolj je en pogled na novo oglasno kampanjo s priljubljenim hollywoodskim igralcem v glavni vlogi in takoj postane jasno, zakaj je to morda celo njegova najboljša!

54-letni igralec je nemara prav v oglasu za francosko modno znamko Saint Laurent odigral vlogo svojega življenja! Tako vsaj menimo po ogledu kampanje, za katero je 36-letni glavni kreativni direktor pariške modne ikonske znamke, Anthony Vaccarello, izbral priljubljenega hollywoodskega igralca, ki kljub odlično odigranim likom do sedaj še ni prejel oskarja.

Keanu, ki ga vsi pomnimo po izklesanem obrazu in žalostnih očeh ter nenavadno katatonični, a vseeno nadvse učinkoviti, ‘minimalistični’ igralski metodi, je svetovni splet s to oglasno kampanjo dobesedno dvignil na noge. Predvsem ženski del!

Številni zapisi na spletu in na družbenih omrežjih so si enotni v očaranem presenečenju, da je igralec pri teh letih videti tako fantastično. Reeves krasi tri vizuale, na katerih nosi prepoznaven estetski ‘podpis’ znamke Saint Laurent in to za prihajajočo kolekcijo jesen-zima 2019.

Na njih ga lahko med drugim občudujemo v črni usnjeni jakni, v srajci z vzorci ter v kavbojkah, v moški klasični elegantni dvodelni obleki in z over-size črnimi sončnimi očali na obrazu. Ta očala bodo gotovo pristala na seznamu želja številnih moških, ki bi želeli biti podobno frajerski, kot je Keanu povsem brez truda.

No, lahko potrdimo, da je Keanu videti vroče kot sveže pečen francoski masleni rogljiček. Da do snemanja kampanje ni brezdelno posedal, dokazuje svetovna premiera njegovega filma John Wick 3, ki sledi v prihodnjih dneh in tednih po različnih prestolnicah. V filmu nastopa tudi Hale Berry.

Keanu Reeves je prerojen, trdijo pri reviji GQ in mi se strinjamo

Me ženske pa do filma uživajmo v ogledu prečudovitih vizualov za oglasno kampanjo in prišepnimo še, da si morate nujno omisliti britansko izdajo majske revije GQ, saj Keanu v fantastičnih oblačilih (sicer drugih znamk, tudi Toma Forda) krasi naslovnico, v reviji so z njim naredili še intervju ter posneli modni editorial.

D. S.

Foto: Saint Laurent, Buro247.hr, TVN, GQ

Style. Več novic

New Report

Close