Chris Hemsworth se je zaradi Natalie Portman za en dan odrekel mesu

14. julij 2022

Chris Hemsworth se je zaradi Natalie Portman za en dan odrekel mesu

14. julij 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralca trenutno promovirata nov film franšize Marvel, na snemanju pa je bil Chris še posebej pozoren do Natalie.

Chris Hemsworth in Natalie Portman sta trenutno sredi promocije novega Marvelovega filma Thor: Ljubezen in grom, kjer sta spet združila moči kot Thor in Jane Foster.

V filmu se v enem trenutku zbližata in poljubita, ob tem pa sta delila anekdoto s snemanja tega poljuba.

Ker je Chris zagrizen mesojedec, Natalie pa je kot veganka njegovo čisto nasprotje, se je 38-letnik malce žrtvoval za svojo soigralko.

Chris zjutraj na dan poljuba z Natalie ni jedel mesa. (Foto: Profimedia)

“Meso uživa skoraj vsake pol ure”

Iz spoštovanja do Nataliejinega veganskega življenjskega sloga je slavni Avstralec na jutro snemanja poljuba preskočil meso, ki ga običajno jé celo za zajtrk. Kljub temu, da ga 41-letna igralka, ki mesa ne uživa od svojega 9. leta, veganka pa je zadnjih 11 let, za to sploh ni prosila.

Vidno ganjena je ob tem dejala: “Zelo je prijazen. Tisto jutro se je odpovedal mesu, čeprav ga jé skoraj vsake pol ure,” se je pošalila in še dodala: “To je bilo zelo pozorno od njega. To ni nekaj, kar bi me jezilo, ampak on je to vseeno storil, bilo je res lepo od njega.”

Nad njegovo gesto je bila presenečena tudi Tessa Thompson, ki upodablja Valkyrie. (Foto: Profimedia)

Prijazno gesto je komentirala tudi njuna soigralka Tessa Thompson, ki je pripomnila, da ni vedela, se je Chris sploh zmožen odpovedati mesu. “Zjutraj ga ponavadi vidim, kako jé bizona. Zato je bilo to zelo lepo od njega”.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close