Ker ji je umrla vizažistka, se je odločila za življenje brez mejkapa

23. avgust 2023

Ker ji je umrla vizažistka, se je odločila za življenje brez mejkapa

23. avgust 2023
Foto: Profimedia

Zvezdnica se po smrti vizažistke, ki jo je zelo cenila, uči, kako sprejemati svojo naravno lepoto.

Pamela Anderson je v nedavnem intervjuju za Elle povedala, da se je začela oddaljevati od svojega “divjega in neoviranega” sloga iz 90. let prejšnjega stoletja in se odločila za življenjski slog brez ličil, ki je “svoboden in zabaven”.

Za življenjski slog brez ličil se je odločila predvsem zato, ker je njena vizažistka Alexis Vogel umrla zaradi raka dojke. “Ona je bila najboljša. In od takrat se mi zdi, da je brez Alexis zame bolje, da ne nosim ličil.”

Foto: Profimedia

Na začetku ni imela besede pri svojem videzu

Poleg tega je dodala, da se ji spreminjanje videza, ki je desetletja veljal za izjemno prepoznavnega, zdi nekako uporniško in nekaj, kar ji je pomagalo priti v dobro kožo. Predvsem, ker na začetku kariere sploh ni imela veliko besede pri svojem izgledu, ter da je zgolj “sledila temu, kar so mi ljudje govorili.”

Foto: Profimedia

A s tem je postala nekakšna lepotna ikona, ki je nasledila Marilyn Monroe in Brigitte Bardot – številni vizažisti namreč Pam še zdaj uporabljajo kot navdih za ličenje.

Zdaj pa uživa v preobrazbi. “Mislim, da smo vsi videti malo smešni, ko postanemo starejši,” je dejala in dodala: “Nekako se smejim sama sebi, ko se pogledam v ogledalo. Rekla sem si: ‘Vau … kaj se dogaja z mano?’ To je potovanje.”

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close