Ker se je hvalila, da nima otrok, so Chelsea Handler označili za "depresivno"

16. februar 2023

Ker se je hvalila, da nima otrok, so Chelsea Handler označili za "depresivno"

16. februar 2023
Foto: Profimedia

Slavna komičarka je posnela video, v katerem poveličuje svoje življenje brez otrok, ki ji dovoljuje spanje do onemoglosti, naključne zmenke in pitje vina kadar želi.

Chelsea Handler je gostovala v oddaji The Daily Show, za katero je posnela satiričen video o tem, kako uživa v življenju brez otrok. Video, v katerem se obregne ob ljudi, ki imajo otroke, in izpostavi, zakaj je njeno življenje brez njih boljše, je hitro postal viralen, a je pričakovano naletel tudi na nekaj kritik.

V videu je najprej izpostavila svojo brezskrbno jutranjo rutino: “Zbudim se ob 6. uri zjutraj, nato se spomnim, da nimam otrok, ki bi jih morala peljati v šolo, masturbiram in grem nazaj spat.” Nato pove, da vstane ob 12.30 in počne, kar se ji zahoče.

“Obujem svoje najbolj nepraktične in elegantne čevlje, ker ne bom lovila otrok po trgovini,”

doda v nadaljevanju videa.

Ostrih napadov ni bilo malo

Mnogi so video označili kot “vulgarnega”, komičarki pa očitali, da je šlo za “obupen poskus prikrivanja njenega osamljenega življenja”. Konservativna blogerka Amy Moreno je denimo tvitnila: “Kako žalostno in bedno življenje,” voditeljica Sarah Gonzales pa je imela za Chelsea še bolj ostre besede: “Ta sebična, hedonistična, narcistična ženska se bo pri 70 letih spraševala, zakaj ni sprejela boljših odločitev in bo na koncu umrla sama.”

Avtor in poslovnež Ben Shapiro pa je posnel celo video z naslovom: “Chelsea Handler je najbolj žalostna ženska na svetu”, v katerem 10 minut razglablja o tem, kako “nesrečna je, ker nima otrok,” ter izpostavil prednosti in vrline, ki pridejo z družino in otroki.

A če ta satirični video pogledamo z malce manj “zategnjenega” kota, lahko vidimo, da Chelsea zgolj na svoj način slavi svojo življenjsko odločitev, za kar je ni potrebno kritizirati, še manj pa napadati.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close