Ker se je s sinom fotografirala gola, je morala v zapor

06. december 2021

Ker se je s sinom fotografirala gola, je morala v zapor

06. december 2021
Avtor: Instagram

Ganska igralka je obtožena družinskega nasilja in nespodobnosti, ker je objavila fotografijo, na kateri gola pozira s svojim sinom.

Rosemond Brown, znana tudi z zvezdniškim imenom Akuapem Poloo, je junija lani na Instagramu objavila fotografijo s sinom, na katerem je ona povsem gola, sin pa ima oblečene spodnjice. Šlo je za objavo, s katero se je hotela proslaviti sinov 7. rojstni dan.

A objava je v Gani požela precej zgražanja, zato jo je igralka takoj izbrisala in se skesano opravičila, vendar to ni bilo dovolj.

Avtor: Twitter

Obtožili so jo družinskega nasilja in nespodobnosti, pri čemer je bila sodnica do nje izjemno kritična, rekoč: “Je prosila otroka za privolitev, preden je objavila fotografijo? Je spoštovala njegove pravice? Ne, ni.” Da se jo kaznuje, se je zavzemala tudi organizacija, ki se bori za pravice otrok.

Brownova je morala spomladi za tri mesece zapora, na kar se je kasneje pritožila, a je sodišče zdaj presodilo, da kazen ni bila pretirana. Sodnica višjega sodišča je dejala, da se njena pritožba zavrne.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close