Khloe Kardashian spet kiksnila s preveč retuširano sliko

06. oktober 2022

Khloe Kardashian spet kiksnila s preveč retuširano sliko

06. oktober 2022
Foto: Profimedia

Nov dan, nova neuspešno zretuširana fotografija Khloe Kardashian.

Khloé Kardashian je objavila seksi fotografijo v črni mačji obleki, ki razkazuje njene obline. Vse lepo in prav, a njeni oboževalci so hitro opazili, da na njej nekaj ni v redu. Njen pas je bil precej ožji kot običajno.

Hitro so ugotovili, da je fotografijo, ki je bila posneta v njeni elegantni hotelski sobi med pariškim tednom mode, zretuširana, ker so bile stene hotelske sobe zvite. Poleg tega sta se njena roka in rama zdeli nesorazmerni s preostalim delom telesa.

Foto: Instagram

Khloe vse zanika

Fotografija je kmalu postala viralna na Twitterju, Khloe pa je zanikala, da bi jo kadarkoli naložila na svoj Instagram.

“Nikoli nisem niti objavila te fotografije. Mogoče jo je objavila moja lepotna ekipa, ampak jaz je nisem. Poleg tega … poglejte tiste upognjene stene za mojim hrbtom, prosim vas,” je tvitnila.

V drugem tvitu je nadaljevala: “Čakajte, ne pravim, da je to storila moja lepotna ekipa, pravim samo, da te fotografije nisem objavila na svoji strani. Kje so računi, ki dokazujejo, da sem jo? Lol, ljudje so tako čudni.”

Foto: Profimedia

Obupana zaradi neretuširane slike

Ji verjamemo? Težko. Sploh glede na “incident”, ki se je zgodil spomladi 2021, ko je po spletu zaokrožila njena neretuširana slika in jo pahnila v obup. Pritiski Hollywooda so pač veliki in Khloe si prizadeva, da je njeno telo na vsaki sliki videti popolno – par klikov v Photoshopu in že se znebi celulita, gubic in širokih bokov.

Njena ekipa je tako lansko pomlad delala nadure, da bi z interneta odstranila njeno neretuširano sliko, ki je bila objavljena brez njene odobritve.

Slika je pokazala resničnostno zvezdnico, kako iskreno pozira ob bazenu v leopardjem bikiniju, na njej pa je bila videti povsem drugače, kot so je ljudje vajeni na družbenih omrežjih. Medtem ko je Kardashianova ekipa sliko označila za “čudovito”, so rekli tudi, da je bila objavljena brez dovoljenja in zagrozili s pravnim postopkom tistim, ki so jo objavili.

Foto: Instagram

Ne samo, da je bila resničnostna zvezdnica obtožena popravkov lastnega telesa, ampak je že aprila priznala, da je na sliki “popravila” tudi svojo 5-letno hčerko True.

Uporabila je stare fotografije iz Disneylanda in na telo Stormi, hčerke Kylie Jenner, prilepila glavo svoje True. Kim je kasneje razkrila, da je bila ona idejni zagovornik načrta, saj originalne slike, na kateri je bila Stormi, Kylie ni želela objaviti na spletu.

Foto: Twitter

“Na izvirnih slikah je bila Stormi! Vendar sem vprašala Kylie, če jih lahko objavim, in rekla je, da se trenutno ne počuti, da bi jih objavila,” je na Instagramu razkrila Kim. “Ampak to ne bo uničilo mojega Instagram profila. Chicago je nosila roza in se je popolnoma ujemala z mojimi ostalimi slikami. Zato hvala, True, da si me rešila muk.”

Bravo Kim, samo, da bo tvoj Instagram videti popolno.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close