Kim Kadashian si želi še ene poroke: “V četrto gre rado!”

05. maj 2022

Kim Kadashian si želi še ene poroke: “V četrto gre rado!”

05. maj 2022
Foto: Profimedia

Po treh propadlih zakonih je zvezdnica resničnostnih šovov pripravljena, da še enkrat reče “da”.

“Verjamem v ljubezen. Zato upam, da me čaka še ena poroka. V četrto gre rado,” je prepričana Kim Kardashian, ki je bila marca uradno razglašena za samsko. Od raperja Kanyeja Westa se je ločila po sedmih letih zakona, kar je zanjo osebni rekord.

Njen zakon z glasbenim producentom Damonom Thomasom je trajal samo štiri leta, zahtevo za ločitev od bivšega moža Krisa Humphriesa pa je vložila po rekordnih 72 dneh. Njuna zveza se je zapisala v zgodovino enega najkrajših zvezdniških zakonov.

Kim Kardashian in Kanye West, ko sta bila še srečno zaljubljena. (Foto: Profimedia)

S Petom postaja resno

Čeprav 41-letna zvezdnica ni razkrila, s kom želi v četrto stopiti pred oltar, je jasno, da je njeno srce dodobra ogrel Pete Donaldson, s katerim sta 30. aprila debitirala kot par na rdeči preprogi v Beli hiši.

Kim je blestela v svetleči srebrni obleki znamke Balenciaga in draguljih Lorraine Schwartz, njen izbranec pa je nosil klasično črno obleko in Pradina sončna očala.

Foto: Profimedia

Ponosen na svojo izbranko

Nekaj dni kasneje je parček odletel v New York, kjer se je udeležil najbolj modnega dogodka leta Met Gala. Pete je svojo izbranko ves čas ponosno držal za roko in jo spremljal po ikoničnih stopnicah Metropolitanskega muzeja, medtem ko je ona razkazovala najdražjo obleko na svetu, ki jo je leta 1962 nosila Marilyn Monroe.

Ker gre za arhivsko obleko, je niso smeli prilagajati njenemu telesu, zato je Kim shujšala kar sedem kilogramov, da se je lahko spravila vanjo.

Foto: Profimedia

Shujšati ji je uspelo v treh tednih, tako, da se je odpovedala ogljikovim hidratom in sladkorju. Čeprav se je njen trud splačal, je bila ob koncu večera vseeno presrečna, da lahko sleče ikonično obleko in zleze v bolj udobna oblačila.

S Petom so ju paparaci ujeli po dogodku, ko sta si privoščila pico in krofe. Prav imata!

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close