Kim Kardashian dokazuje, da je Barbie trend še vedno v modi

14. november 2022

Kim Kardashian dokazuje, da je Barbie trend še vedno v modi

14. november 2022
Foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica se je udeležila slavnostnega dogodka Baby2Baby, kjer je blestela v dolgi, rožnati obleki s pentljami.

Oblečena kot moderna barbika je prejela nagrado Giving Tree Award. To priznanje vsako leto podelijo ženski, ki pokaže izjemno predanost pomoči otrokom v stiski.

Kim sta na dogodku spremljali tudi mama Kris in sestra Kylie, ki sta ponosno zaploskali, ko je častna gostja stopila na oder. “Kot mnogi od vas veste, je zavzemanje za pravičnost moja globoka strast,” je Kim dejala v svojem zahvalnem govoru.

Foto: Profimedia

5 milijonov za otroke v stiski

“Pravica ima zame toliko različnih pomenov, toda tisto, kar je bistveno je to, kar je pravično, kar je prav in kar naredi naš svet boljši – zlasti za naše otroke.”

Na dobrodelnem dogodku Baby2Baby Gala v Los Angelesu vsak leto zberejo milijone dolarjev za otroke v stiski. Letos jih je samo Kim Kardashian donirala kar 5 milijonov. Zvezdnica, ki z organizacijo sodeluje že deset let, je obljubila, da bo še naprej uporabljala svoj glas in svoje vire za sodelovanje pri njihovem poslanstvu in pomoči otrokom, ki so prikrajšani za dostop do osnovnih potrebščin.

“Ni vam treba zlomiti interneta ali imeti milijonov sledilcev, da bi kaj spremenili. Vsi v tej sobi imamo moč, da nekaj spremenimo na boljše.”

Foto: Profimedia

Opozorila je, da ‘že najmanjše prizadevanje pomaga’ in dodala: “Naša podpora je zdaj potrebna bolj kot kdaj koli prej, da zapolnimo vrzel v nujnosti in se pridružimo boju za spremembe.”

Dogodka so se poleg Kardashiank udeležile tudi Jessica Alba, Elsa Hosk, Emma Roberts, Rachel Zoe, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio, Kelly Rowland, Ciara in mnoge druge, ki so blestele v svojih prefinjenih kreacijah. Poglejte, kaj so oblekle:

Miranda Kerr z možem (Foto: Profimedia)
Kris Jenner (Foto: Profimedia)
Elsa Hosk (Foto: Profimedia)
Olivia Wilde (Foto: Profimedia)
Jessica Alba z možem (Foto: Profimedia)
Emma Roberts (Foto: Profimedia)
Rachel Zoe (Foto: Profimedia)
Kelly Rowland in Ciara (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close