Kim Kardashian je oblikovala kolekcijo minimalističnih dodatkov za dom

02. oktober 2022

Kim Kardashian je oblikovala kolekcijo minimalističnih dodatkov za dom

02. oktober 2022
Foto: Profimedia

Po ličilih, oblačilih, spodnjem perilu in izdelkih za nego kože je resničnostna zvezdnica zdaj lansirala še kolekcijo dekorativnih dodatkov za dom.

Moderna linija vsebuje pet dodatkov za dom iz ročno ulitega betona, ki popolnoma odražajo Kimin minimalističen slog.

Kolekcija, ki bo izšla v okviru blagovne znamke SKKN BY KIM, vključuje plitek pladenj za nakit, manjši posodici s pokrovom za drobnarije, škatlo za papirnate robčke in majhen koš za smeti.

“Pomirjujoča oaza brez nereda”

Dodatki so predstavljeni kot nevtralni dekorativni poudarki za dom, s katerimi lahko minimalistično in funkcionalno okrasimo naše toaletne mizice ali police.

Zasnovani so bili tako, da združujejo umetnost in funkcionalnost, ki skupaj ustvarjata pomirjujočo oazo brez nereda. Vsak kos ima zaradi načina izdelave tudi edinstveno teksturo.

Foto: Instagram

Minimalizem in eleganca

“Vedela sem, da želim dopolniti svojo zbirko izdelkov za nego kože z dodatki za dom, ki odražajo mojo estetiko, in povzdigniti dekoracijo doma s sodobno, minimalistično eleganco,”

je povedala Kim in ​​dodala, da so jo pri oblikovanju kolekcije navdihnili monokromatski elementi notranjega oblikovanja njenega lastnega doma.

Foto: Instagram

Pri ustvarjanju kolekcije se je odločila za materiale in barve, ki ustvarjajo občutek umirjenosti.

“Betonski materiali in monokromatski dizajn se mi zdijo pomembni za moje mentalno zdravje. Na svetu se dogaja toliko kaosa, da ko pridem domov, minimalistični dizajn ustvari občutek miru in tišine,”

je povedala. Vse izdelke krasi tudi diskreten in eleganten logotip SKKN BY KIM.

Foto: Instagram

Večina izdelkov iz kolekcije bo naprodaj po cenah pod 100 evrov. Najdražji izdelek iz kolekcije je koš za smeti, ki bo naprodaj po ceni 131 evrov, medtem ko bodo pladenj in posodi za drobnarije stali 56 evrov. Za škatlo za robčke bo treba odšteti 90 evrov, komplet vseh izdelkov pa se bo prodajal za 361 evrov.

Foto: Instagram

Dodatki za dom bodo na voljo za nakup od 6. oktobra na skknbykim.com.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close