Kim Kardashian je ubrala nov korak v karieri

26. februar 2019

Kim Kardashian je ubrala nov korak v karieri

26. februar 2019

Prvih šest modelov sončnih očal Kim Kardashian West v sodelovanju z oblikovalko modnih dodatkov Carolino Lemke, ki je razpeta med Izraelom in Berlinom, bo na voljo v začetku aprila

Če sledite Kim Kardashian na Instagramu ali vam je všeč njen modni slog, čeprav ga včasih neusmiljeno raztrgamo, zagotovo veste tudi, da ima Kim velikansko zbirko sončnih očal za vse priložnosti in vseh možnih slovečih znamk, ki jih usklajuje na posamezne ‘outfite’ in videze.

Kim je velika oboževalka tega nepogrešljivega modnega dodatka in ker se je poskušala že v veliko smereh, tudi v svetu lepote in ličil, je ugotovila, da je oblikovanje sončnih očal ena od njenih strasti. Povezala se je z oblikovalko Carolino Lemke in bo svetu kmalu predstavila svojo lastno mini kolekcijo 6 modelov sončnih očal, ki si jih boste lahko privoščile tudi ve!

Carolina je kolekcijo, ki jo je zasnovala s Kim K. West, opisala kot ‘močno in provokativno, zabavno in seksi, toda na vsak način sodobno’ in dodaja, da vse te oznake, povezane skupaj, le redko komu pristojijo tako dobro, kot resničnostni zvezdnici, s katero je sodelovala.

Kim in Carolino so navdihnile silhuete sončnih očal, ki so bile priljubljene v 90. letih minulega stoletja. Krasi jih retro-futurističen videz oziroma estetika in taka očala so bila (in zagotovo letos še bodo) ‘statement’ modni dodatek.

https://www.instagram.com/p/Bnn5dPEhw-1/?utm_source=ig_embed

Kim nam je pripravila kapsulno kolekcijo, v kateri bo vsaka našla nekaj za svoj slog in obliko obraza. Najprej bo na voljo kupcem v Severni Ameriki.

“Carolina mi je pustila povsem svobodne roke pri izražanju lastnega stila. Skupaj sva oblikovali kolekcijo od samega začetka. Želela sem ustvariti celotno linijo sončnih očal, od t.i. ‘statement’ kosov do preprostejših modelov, saj sem vedno menila, da mora moda zajeti vse okuse. Oblikovati jo je treba z mislijo na slehernika, vsak se mora počutiti kot del modnega dialoga,”

je povedala Kim K. West, ki se nam je zaradi teh modrih besed prikupila.

https://www.instagram.com/p/Btv_71jnOq-/

Prvih šest modelov sončnih očal Kim Kardashian West v sodelovanju z oblikovalko modnih dodatkov Carolino Lemke, ki je razpeta med Izraelom in Berlinom, bo v začetku letošnjega aprila predstavljenih na oblikovalkini spletni strani, že zdaj pa se lahko ekskluzivno naročite na novice v zvezi s kolekcijo in kasneje na tej strani tudi kupite očala s podpisom Kim K. West.

D. S.

Foto: Forbes, Vogue, Popsugar, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close