Nora oprava Kim Kardashian: od glave do pet prelepljena z varnostnim trakom

07. marec 2022

Nora oprava Kim Kardashian: od glave do pet prelepljena z varnostnim trakom

07. marec 2022
Foto: Profimedia

Kaj narediš, ko ti zmanjka modnih idej? Polepiš se z rumenim varnostnim trakom z napisom Balenciaga. Točno to je storila Kim Kardashian, ki je v tej nenavadni opravi paradirala po pariškem tednu mode.

Za piko na i je z varnostnim trakom oblepila še torbico in čevlje, videz pa dopolnila s črnimi sončnimi očali. Zvezdnica resničnostnega šova je z bizarnim outfitom proslavila uradno ločitev od Kanyeja Westa in spremembo svojega imena iz Kim Kardashian West nazaj v Kim Kardashian.

A ni edina, ki te dni dviguje prah s svojimi čudaškimi opravami. Naziv kraljice bizarnih outfitov še vedno pripada noseči Rihanni, ki kljub zimi in mrazu rada postavi na ogled svoj nosečniški trebuh. Tokrat je presenetila v oprijetem turkiznem pajacu, ki je razkazoval njen dekolte in trebuh.

Foto: Profimedia

Dan kasneje je šla v drugo skrajnost in svoje nosečniško telo skrila za široko belo majico in dolg rjav plašč, k opravi pa obula orjaške škornje v slogu obutega mačka.

Foto: Profimedia

Druščini zvezdnic, ki več ne vedo, kako bi pritegnile pozornost, se pridružuje tudi Bella Hadid. Manekenka, ki je te dni zaposlena z delom na pariškem tednu mode, se je po francoski prestolnici sprehajala oblečena v “piflarko”. Tako so jo poimenovali njeni oboževalci, ki pa nad novim slogom niso najbolj navdušeni.

Oblečeno je imela karirasto krilo, kateremu je dodala široko športno majico, črne športne copate in bele nogavice. Pika na i so bila očala in kitke, ki so jo spremenili v pravo šolarko.

Foto: Profimedia

Kaj pa menite vi? Ali gre za modne trende, ki jim je vredno slediti, ali so zvezdnice tokrat šle predaleč?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close