Kim Kardashian pozirala v ščitniku za moda

07. september 2022

Kim Kardashian pozirala v ščitniku za moda

07. september 2022
Foto: Instagram

Osem let po tem, ko je svojo zadnjico nastavila reviji Paper, je Kim Kardashian ponovila vajo, tokrat za revijo Interview.

Kim Kardashian krasi novo naslovnico revije Interview, pravzaprav posebno izdajo, imenovano American Dream, njena poza pa spet dviguje prah.

Podobno kot je pred osmimi leti “zlomila internet” z naslovnico revije Paper, na kateri je pozirala z golo naoljeno zadnjico, ki je služila kot podstavek za kozarec šampanjca, je zdaj svoj največji atribut postavila na ogled s pomočjo ščitnika za mednožje.

“Uživala sem,” je komentirala naslovnico in razložila, da je bil ščitnik pravzaprav njena ideja. “Ekipa je bila za to, da ga ne nosim, pa sem rekla, da ne bi bila jaz, če si ga ne bi nadela. Zato sem vesela, da smo naredili to.”

Za piko na i je pozirala s pobeljenimi lasmi in obrvmi, v podobi, s katero je presenetila že na letošnjem dogodku Met Gala, ko je nosila ikonično obleko Marilyn Monroe.

V intervjuju se je med drugim pohvalila, da ima “milijon talentov”, od tega, da zna kuhati, do tega, da lahko s prsti na nogah počne vse mogoče stvari. “Lahko bi vam povedala najbolj čudno prekleto sranje na planetu,” je dejala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close