Kim Kardashian predavala na Harvardu in splet je zgrožen

23. januar 2023

Kim Kardashian predavala na Harvardu in splet je zgrožen

23. januar 2023
Foto: Instagram @kimkardashian

Resničnostna zvezdnica je prestižno univerzo obiskala kot gostujoča predavateljica, da bi študentom predavala o svoji uspešni znamki spodnjega perila SKIMS.

Kim Kardashian je pred nekaj dnevi obiskala univerzo Harvard, kjer je skupaj z ustanoviteljem znamke SKIMS Jensom Gredom predavala pri predmetu podjetništva.

In čeprav so nekateri študenti predavanje o približno tri milijarde evrov vredni znamki opisali kot poučno, številni uporabniki družbenih omrežij nad potezo univerze niso bili navdušeni.

“To je zelo smešno. Kim Kardashian sploh ne zna črkovati Harvard,” se je glasil eden od komentarjev na Twitterju, medtem ko so drugi tvitali o tem, da se je rodila z zlato žlico v ustih. “Kim Kardashian se je rodila v premožno družino. S pornografskim posnetkom je želela zagnati svojo igralsko in pevsko kariero, a to ni delovalo. Kim K. je imela dovolj denarja, da si je ustvarila resničnostno oddajo, ki poteka po scenariju, ker so ona in njena družina brez sramu. Harvard je sedaj enako cenen kot Kardashianovi.”

Mnoge je zmotilo ravno to, da ji je prostor za predavanje dal prav Harvard, ena najelitnejših univerz v ZDA, ob čemer so izpostavili, da se “besedi Kardashian in Harvard nikoli ne bi smeli pojaviti v istem stavku”: “Sovražila bi, če bi plačala drago harvardsko šolnino in dobila njo kot govorko. Harvard, bolj se potrudi,” je zapisala ena tviterašica.

Snemalce svojega šova je pustila pred vrati

A prav toliko je bilo pozitivnih odzivov, saj so številni študenti po poročanju ameriških medijev od Kim odnesli veliko. Študentka Liz je za NBC10 Boston denimo dejala, da se je od Kim veliko naučila in meni, da bi jo morali ljudje kot uspešno žensko, ki vodi več milijardno podjetje, bolj spoštovati.

“Učiti se od nekoga, ki je zgradil tako uspešno podjetje, je bilo resnično vznemirljivo.” Dodala je, da je bilo nekaj posebnega tudi to, da v predavalnici ni bilo kamer, zato so lahko imeli s slavno podjetnico iskren pogovor.

Zvezdnica je na univerzo namreč prispela v družbi filmske ekipe svoje resničnostne oddaje, a kot kaže je snemalce med dveurnim predavanjem pustila pred vrati predavalnice.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close