Kim Kardashian ‘kraljica neokusa’ z obleko za slačipunce

19. februar 2019

Kim Kardashian ‘kraljica neokusa’ z obleko za slačipunce

19. februar 2019

Če bi rekli, da ta obleka več odkriva, kot skriva, bi bila to podcenjujoča izjava. Kim Kardashian West je s to nezaslišano obleko še enkrat dokazala, zakaj je kraljica slabega okusa!

Udarna novica bi denimo bila, da se je resničnostna zvezdnica Kim Kardashian West v javnosti pojavila v elegantni in trendovski modni opravi, tako pa moramo žal ponovno poročati o njeni vulgarnosti, ko gre za oblačenje, česar smo žal že vajeni.

Ko smo upali, da je najhujše mimo in nas ne preseneti z ‘outfitom’ v slogu petorazrednih striptizet, je Kim K. ‘udarila’ in se po mnenju kritikov ter opazovalcev (že spet!) zavihtela na vrh najslabše oblečenih znanih oseb. Je bila v igri neprimerna obleka? Pa še kako! Kim bi lahko ustanovila kar lastno kategorijo neokusnih oprav non plus ultra.

Zvezdnica (ali pač starleta) je te dni prišla na podelitev nagrad Hollywood Beauty Awards v spremstvu frizerja slavnih, Chrisa Appletona. Do tu je vse super. A potem so fotografi in občinstvo zagledali zaobljeno Kim v… khm, vintage obleki oblikovalca Thierryja Muglerja iz leta 1998, kjer zgornji del ‘toalete’ nadomeščata dva trakca, ki sta za las prekrila prsne bradavice zloglasne Kim.

Kim in Chris Appleton, lasni stilist ter frizer slavnih

Očitno ji lekcija s Chanelovim mini bikinijem ni zadoščala. Zlepa ne razume, da so nekatere radikalne outfite določeni modni oblikovalci ukrojili za super vitka, skoraj koščena dekleta. In Muglerjeva obleka ni izjema, nedvomno je bila narejena za suhljato manekenko s komaj kaj prsi.

Dotična obleka je bila na Kim videti obupno in skrajno neokusno, saj ji je bila za nekaj številk premajhna in trakovi so se kar zažrli v bradavice njenih dojk. Se ta ženska pogleda v ogledalo, preden odide od doma med ljudi?

Zloglasna obleka še od zadaj

Celo zagreti Kimini oboževalci so užaloščeno pritrdili, da hujše oprave na resničnostni zvezdnici do zdaj niso videli… Diplomatski komentarji, ki odsevajo, da ji zvesti oboževalci kljub tej obleki stojijo ob strani, imajo skupno točko: Kim K. vsi toplo svetujejo, naj si omisli drugega modnega stilista.

“Ljubim jo, a obleka je povsem neprimerna zanjo. Kim, boljša si od tega!”

“Kim je vselej videti odlično, ampak ne v TEJ obleki.”

“Res mi je žal, a zame je bilo to preveč.”

https://www.instagram.com/p/BuAdNbQh8Wf/?utm_source=ig_embed

Zgoraj je le nekaj izbranih komentarjev Kiminih sledilcev, ki so se pojavili na spletu in družbenih omrežjih. Edina svetla točka tokratne Kimine oprave? Elegantni minimalistični sandali v kožni barvi s tankimi prozornimi jermenčki in visoko peto. Ti pa so bili za desetko!

D. S.

Foto: Instagram, Standard.co.uk, Just Jared, Kozaczek.pl (Backgrid Photos), Jutarnji.hr (Profimedia), Huffington Post (GC Images)

Style. Več novic

New Report

Close