Kim Kardashian ujeta med snemanjem serije s Hillary in Chelsea Clinton

28. januar 2022

Kim Kardashian ujeta med snemanjem serije s Hillary in Chelsea Clinton

28. januar 2022
Foto: Profimedia

Kim Karadashian, ki ji politična sfera ni tuja, si je vzela odmor od snemanja svoje nove kampanje za znamko Skims in bikini zamenjala za usnjen trenčkot. Razlog? Zmenek s Hillary Clinton in njeno hčerko.

Paparaci so nenavadno trojico ujeli v kavarni v Los Angelesu, kjer so Kim, Hillary in Chelsea snemale serijo Gutsy Women, ki bo posneta po istoimenski knjigi nekdanje kandidatke za predsednico. Gre za najnovejši projekt Clintonovih, ki bo predvajan na Apple TV+.

Foto: Profimedia

Kim je za snemanje oblekla dolg črn usnjen plašč, ki ga je kombinirala z ujemajočo torbico in fluoroscentno zelenimi škornji. Hillary pa je ostala zvesta svojemu poslovnemu stilu in oblekla eleganten temen suknjič s črno majico.

Foto: Profimedia

Gutsy Women je serija, ki ohlapno temelji na knjigi Hillary Clinton The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience. Predstavlja zasedbo raznolikih, močnih žensk, zato bosta v njej nastopila tudi lastnika kavarne, ki so jo obiskale zvezdnice. Gre za Tino Amin in Tonyja Jollyja, ki v Hot & Cool Caffeju ponujata zdravo, vegansko hrano in v njej dajeta možnosti za zaposlitev bivšim zapornikom – tematika, ki je blizu zvezdnici resničnostnih šovov.

Med Trumpovim predsedovanjem je namreč Kim, ki je pred kratkim uspešno opravila pravosodni izpit, večkrat obiskala Belo hišo v upanju, da bi opozorila na reformo kazenskega pravosodja.

Foto: Profimedia

Njeno zanimanje za pravo sega nazaj v otroštvo. Ko je bila majhna, se je splazila v pisarno svojega očeta, odvetnika Roberta Kardashiana, in na skrivaj prebirala primere.

“Moj oče je imel knjižnico in ko si pritisnil na steno, se je odprla cela omara z vsemi njegovimi knjigami z dokazi o O. J. Simpsonu,” je povedala in dodala, da je po več ur sedela na tleh in jih na skrivaj prebirala.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close