Kim Kardashian v fitnes v bikiniju in visokih škornjih

17. avgust 2022

Kim Kardashian v fitnes v bikiniju in visokih škornjih

17. avgust 2022

To si lahko omisli samo ona – zvezdnica resničnostnih šovov dviguje uteži v skrajno nenavadnem in precej razgaljenem outfitu.

Sveže samska Kim Kardashian je čez vikend obiskala fitnes in oboževalce presenetila s svojo “športno” opravo. Na Instagramu je delila fotografijo, na kateri pozira v kožnem bikiniju iz svoje linije kopalk Skims in škornjih s peto znamke Yeezy, ki ji segajo do stegen. Fotografije je objavila samo nekaj dni po tem, ko so jo linčali, ker je javno delila odstotek svoje telesne maščobe.

“Sama dvigujem težke uteži,” je zapisala ob nizu prepotenih, seksi posnetkov, na katerih je brez ličil. Pod fotografijo se je oglasila Khloe, ki je bila nad svojo sestro očarana: “Sveta nebesa, Kimberly!” je zapisala.

Poleg drznih fotografij je Kim objavila tudi video, posnet v temi z njeno videokamero, v katerem je pobližje pokazala svoj najnovejši izgled – dolge platinasto blond lase in obraz brez mejkapa. Tudi tukaj se je oglasila njena sestra Khloe, ki je šaljivo komentirala, da je tak outfit oblekla zjutraj za v telovadnico.

Je slavna zvezdnica v takšnem outfitu res dvigovala uteži? Njeni sledilci ji niso nasedli. Prepričani so, da je njena seksi oprava le način, s katerim želi svojega bivšega fanta Peta Davidsona narediti ljubosumnega.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close