Kim Kardashian v solzah: “Res je prekleto težko!”

27. december 2022

Kim Kardashian v solzah: “Res je prekleto težko!”

27. december 2022
Foto: Instagram

Deljeno skrbništvo s Kanyejem ni enostavno.

Ikona resničnostne televizije je nastopila v epizodi podcasta Angie Martinez IRL, kjer je podrobno opisala težave pri vzgoji štirih otrok z bivšim možem Kanyejem Westom.

“Deljeno skrbništvo je težko,” je priznala Kim Kardashian, ki si z raperjem deli 9-letno North, 7-letnega Sainta, 4-letno Chicago in 3-letnega Psalma. “Res je prekleto težko.”

Foto: Profimedia

Prizadeta zaradi Kanyejevega vedenja

Zvezdnica je pojasnila, da si prizadeva svoje otroke zaščititi pred očetovim kontroverznim vedenjem, vključno s plazom antisemitskih napadov, ki jih je izvedel letos.

“Imela sem najboljšega očeta in najboljše spomine in to je vse, kar si želim za svoje otroke,” je pojasnila Kardashianova, ki je bila zelo blizu svojemu pokojnemu očetu Robertu Kardashianu.

“To je tisto, kar bi želela zanje,” je nadaljevala. “Če ne vedo, kaj se govori ali kaj se dogaja v svetu, zakaj bi jim sploh želel približati te slabe stvari in to slabo energijo?”

Foto: Profimedia

“Vso to noro sranje”

Zvezda serije Kardashians je rekla, da bo pripravljena, ko ji bodo njeni otroci sčasoma začeli postavljati vprašanja o očetovih javnih zlorabah. Do takrat pa od nje ne bodo slišali niti ene slabe besede o njihovem očetu.

“Nekega dne mi bodo hvaležni, da nisem pljuvala čez njihovega očeta, ko sem lahko,” je povedala voditeljici Angie Martinez. “Vso to noro sranje. Zahvalili se mi bodo in povedala jim bom vse, kar bodo želeli vedeti.”

Kljub temu je priznala, da je molčanje o Westovih norčijah, ki polnijo naslovnice, postalo vse težje. “Vsekakor sem ga zaščitila in ga bom v očeh mojih otrok še naprej. V mojem domu moji otroci ne vedo ničesar, kar se dogaja v zunanjem svetu,” je priznala.

Foto: Profimedia

Kim in Kanye sta se sicer ločila po sedmih letih zakona. Trenutno imata skrbništvo z “enakim dostopom” do svojih štirih otrok, glede na sodno dokumentacijo, ki jo je pridobil Page Six, pri čemer West plačuje Kardashianovi 200 tisoč dolarjev mesečne preživnine.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close