Kim Kardashian v tej obleki ni mogla ne videti ne dihati

27. junij 2023

Kim Kardashian v tej obleki ni mogla ne videti ne dihati

27. junij 2023
Foto: Profimedia

Resničnostna zvezdnica je pred dvema letoma s to obleko vsekakor pustila vtis, a njena mama je zdaj razkrila, da v njej ni mogla ne videti ne dihati.

Ko je Kim Kardashian pred dvema letoma na Met Gala oblekla tako imenovano ‘senčno obleko’ iz katere so se naknadno na veliko norčevali, da deluje kot senca, je vsekakor požela veliko pozornosti. Toliko, da se o njej govori še danes.

Kimina mama Kris Jenner je pred kratkim potrdila naše prvotne misli ob pogledu na to kreacijo, pod katero se je podpisala znamka Balenciaga: obleka je bila tako neprijetna kot nevarna. “Kim cel večer ni mogla videti, niti normalno dihati, zato je moj fant Corey z njo hodil naokoli in jo spremljal,” je razkrila Kris in dodala, da jo je vodil kar za njen podaljšan čop.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zdaj že slavna senčna oprava je kmalu po Met Gala 2021 postala tarča številnih šal na spletu, ena izmed največkrat deljenih fotografij pa je postala fotografija Kim s sestro Kendall Jenner. Številni so sprva mislili, da gre za fotografijo Kendall in njene sence, ki se je kasneje izkazala za 40-letno Kardashianovo.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close