5-letna North West že na prvi naslovnici z make upom

28. februar 2019

5-letna North West že na prvi naslovnici z make upom

28. februar 2019

Mala North se je v teh dneh pojavila na naslovnici ‘beauty’ izdaje znane revije WWD, ker gre za specialno številko, posvečeno lepoti in ličenju, pa je Kimina 5-letnica – naličena!

Živimo v drugačnih časih, kot jih bila vajena starejša generacija. Kot je vizionarsko napovedal pokojni velikan pop-arta Andy Warhol, bo (je že) prišla nova doba, v kateri bo vsak lahko slaven vsaj 15 minut.

Za resničnosti klan Kardashian-Jenner je ta slava precej daljša od 15 minut. Že leta vladajo šovbiznisu zaradi uspešne ter super gledane resničnostne oddaje Keeping Up With The Kardashians, ki je vstopila v 15. sezono in ima desetine milijonov gledalcev po vsem svetu.

Zato danes skoraj ne obstaja oseba pod 40 let in iz zahodne civilizacije, ki ne bi vedela, kdo je Kim Kardashian, dobro so seznanjeni tudi z njenimi sorodniki in potomci ter z možem Kanyejem Westom. Družina Kardashian-Jenner je ves čas po medijih, njeni člani so se preizkusila v vseh sferah podjetništva, ženski del tudi v beauty panogi.

Kimina in Kanyejeva hči North West ima samo 5 let, pa je že ena najbolj znanih oseb(ic) v svetu zabave. Tako je pač z otroci slavnih, zlasti, če gre za razvpit in sedaj vseprisoten ter zelo vpliven klan Kardashian-Jenner. Javnost je kar pričakovala, da bosta Kim in Kanye svojo North kmalu vpletla v kakšno od svojih dobičkonosnih dejavnosti in to se je res zgodilo.

Mala North se je tako v teh dneh pojavila na naslovnici ‘beauty’ izdaje znane in referenčne revije WWD, ker pa gre za specialno številko, ki je posvečena lepoti in ličenju, je petletnica tudi – našminkana.

Zgodba z Northinim navdušenjem za (mamina) ličila se je začela s Kimino ‘zgodbo’ na Instagramu (t.i. Instastory-jem), na posnetku vidimo North, kako mami ‘pomaga’ nanašati make up. Iz tega videa je Kimin PR štab naredil odmevno zgodbo in medijski pomp.

https://www.instagram.com/p/Bqda7q4HtmS/

Naslovnica z otrokom slavnega para po mnenju dušebrižnikov ni sporna, pač pa se jim zdi oporečno, da tako majhen otrok nosi make up in hkrati promovira znamko ličil svoje mame Kim Kardashian (KKW Beauty). Sprašujejo se, kakšno sporočilo se s tem pošilja v javnost, a ne otrokom, pač pa mladim materam, ki so jim Kim, resničnostna oddaja in njeni akterji za vzor.

D. S.

Foto: WWD, E! News, People

Style. Več novic

New Report

Close