Kje dopustujejo znane Slovenke?

20. julij 2022

Kje dopustujejo znane Slovenke?

20. julij 2022
Foto: Instagram

Te dni so na zasluženem dopustu tudi znane Slovenke, ki pod vročim soncem ob zvoku valov nabirajo moči za nove projekte. Kje se potepajo?

Hajdi Korošec Jazbinšek je v začetku meseca obiskala otok zabave in nočnega življenja Ibizo, kjer se je z družino in prijatelji zabavala na jahti, supala in obiskala najbolj znani klub na otoku – Pacho.

Ibizo je zdaj zamenjala za Korčulo, kjer te dni dopustujeta tudi Marjetka in Raay iz dua Maraaya. Druščina je na idiličnem otoku proslavila Marjetkin rojstni dan. “Dobra družba na Korčuli! Hajdi je vedno za žur,” je na Instagramu navdušeno zapisala slavljenka.

Na Ibizi se zabava tudi naša vplivnica, manekenka in nekdanja pevka Maja Malnar, ki je na razkošni jahti nazdravila na svoj 29. rojstni dan. Vse najboljše!

Lepa Afna je presenetila z morsko fotko zgoraj brez in zraven dopisala, da je v tem trenutku “najboljše, kar je kdaj bila”.

Ines Erbus poletje uživa na grškem otoku Samosu. Morsko okolje je izkoristila za majhno stilsko preobrazbo in si po celi glavi omislila dolge kitke, ki se lepo ujemajo z njeno zagorelo poltjo.

“Jaz sem na Cresu, kje si pa ti?” svoje sledilce sprašuje Nika Zorjan, ki je z njimi delila kar nekaj fotografij v kopalkah. “Rada bi bila divja, lepa in svobodna, tako kot morje,” je zapisala ob eni od njih. Mi smo mnenja, da ji je to že uspelo!

Rebeka Dremelj je letošnji dopust z možem Sandijem in hčerkama preživela na rajskem Zanzibarju. S fotografijo, na kateri z žarečim nasmehom pozira v enodelnih črnih kopalkah je dala vedeti, da ji sonce in morje odlično deneta.

Tanja Žagar tudi na dopustu ne počiva. Na Instagramu je delila fotografijo svojega “morskega štrudlja”, ki ga je postregla kar v kopalkah. “Sicer v filo nisem dala kakšnih morskih sadežev, je kar jabolčen,” se je pošalila in dodala, da je pridišal vse do sosedov, ki so že v nizkem štartu.

Alya tudi na morju ostala zvesta svoji najljubši barvi. V rožnatih kopalkah je vsa nasmejana pozirala na rožnati blazini za v vodo in priznala, da ji je Jadran lepši od vsakih Maldivov ali Filipinov.

Svojo vitko postavo je v turkiznih kopalkah pokazala tudi Tanja Ribič, ki je ob fotografiji zapisala, da je srečna v naravi, v kakršnikoli obliki. “Ribic je toliko in nič se me ne bojijo. Brez maske ne grem nikoli v vodo. Na opekline lahko tudi pozabim, saj se redno mažem s sončno kremo,” pravi.

Natalija Verboten je nepozabne morske spomine letos z družino ustvarjala v kampu Straško na otoku Pagu, kjer so bili nastanjeni v mobilni hišici. “Čas za družino in uživanje z mojimi tremi najljubšimi fanti. Dva sta ob meni, tretji pa za fotoaparatom,” je zapisala ob njihovi razglednici z morja.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close