Kje pri nas lahko kupimo puloverje iz kašmirja?

25. september 2019

Kje pri nas lahko kupimo puloverje iz kašmirja?

25. september 2019

Kašmir, razkošna in neverjetno mehka volna že desetletja ohranja status luksuzne klasike.

Od preprostih modelov, ki predstavljajo enega izmed sodobnih kosov v vsaki garderobi, do novih kosov, ki jih modni svet predstavlja iz sezone v sezono, je kašmir material, ki vedno z veseljem oblečemo.

Kašmir je zaželen v vsaki omari in kombinaciji zaradi svojega razkošnega videza, izstopa pa tudi zaradi udobja in trajnosti, zato je vreden tudi večje naložbe.

Čeprav kašmir največkrat povezujemo s čudovitimi puloverji, brezrokavniki, prefinjenimi plašči in razkošnimi šali, je bil vedno nekaj več kot samo kos v omari.

High street modne znamke so v zadnjih dvajsetih letih popolnoma spremenile modno sceno. Spremembe, ki jih iz sezone v sezono izvajajo znane high street blagovne znamke, niso spremenile samo načina razmišljanja o modi, temveč tudi način, kako jo nosimo. Luksuzni kosi, ki so zdaj narejeni iz cenejših materialov in v večjih količinah, so na voljo vsem.

Čeprav je kašmir zaradi posebnosti izdelave ohranil status in ceno, so ulične blagovne znamke našle rešitev, ki je ceno še vedno zadržala v njihovem cenovnem okvirju, hkrati pa je na police prinesla kašmir. Združevanje kašmirja s cenejšimi materiali so high street znamkam prinesli kose, ki imajo eleganco in mehkobo, ki pa so cenovno veliko bolj ugodni, kot smo je navajeni pri pravem kašmirju.

V nadaljevanju si poglejte, v katerih high street blagovnih znamkah lahko najdete kose iz kašmirja, ki so v ulično modo prinesli pridih brezčasnosti in elegance.

Foto: Instagram, Zara, Massimo Dutti, Üterque, HM

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close