Kje se nahaja najbolj znano okno v Parizu?

09. januar 2023

Kje se nahaja najbolj znano okno v Parizu?

09. januar 2023
Foto: Instagram

Ko gre za bivanje v Parizu, je težko najti privlačnejšo lokacijo od hotela Le Metropolitan.

Tisti, ki so jim potovanja in privlačne svetovne lokacije posebna strast, so na družbenih omrežjih zagotovo že videli očarljive fotografije hotelske sobe z ovalnim oknom, ki gleda na Eifflov stolp, in se spraševali – kje se to nahaja?

Gre za vrhunsko sobo v hotelu Le Metropolitan, od katerega so le nekaj sto metrov oddaljeni Eifflov stolp, Elizejske poljane in podzemna postaja Trocadéro.

Šik soba z razgledom vredna milijon evrov

Hotel s polnim imenom Le Metropolitan Tribute Portfolio se nahaja na priljubljeni lokaciji in se razprostira v šestih nadstropjih stavbe, zgrajene v 19. stoletju.

Najbolj fotogenično in iskano stanovanje, kjer se radi fotografirajo vplivneži, se nahaja na samem vrhu stavbe in je veliko 40 kvadratnih metrov. Ima veliko zakonsko posteljo in razkošno kopalnico ter je namenjeno dvema osebama.

Razgled nad razgledi je enako fascinanten podnevi in ​​ponoči, ko se prižgejo luči na Eifflovem stolpu in mestne ulice oživijo.

Eifflov apartma je luksuzno doživetje v polnem pomenu besede

Stanovanje s preprostim, a mogočnim imenom Eiffel suite obiskovalcem ponuja več kot dih jemajoč razgled.

V sklopu ponudbe so gostom apartmajev na voljo copati in natikači, brezplačni časopisi, plačljivi filmi na velikem TV-ju, uporaba espresso aparata in mini kozmetičnih izdelkov znamke This Works ter sobna strežba. Šampanjec, kava, pisani makroni in hrustljavi rogljički bodo poskrbeli, da se boste počutili kot junakinja znanega francoskega filma, medtem ko skozi “slavno okno” opazujete mimoidoče, ki drvijo po živahnih ulicah Pariza.

Soba je opremljena z marmorjem iz Caprija, granitom iz Zimbabveja, razkošno kadjo in italijanskim tušem.

Idealen naslov za raziskovanje Pariza

Hotel Le Metropolitan Tribute Portfolio Hotel je v središču dogajanja in je kot nalašč za raziskovanje Pariza. Najbolj priljubljene turistične znamenitosti so lahko dosegljive, do ikonične slaščičarne Laduree se lahko sprehodite peš, tako kot do samega Eifflovega stolpa, do katerega potrebujete manj kot pol ure hoje.

Preprosto je skočiti do lokacij, kot so Vrtovi Trocadéro, Elizejske poljane, Slavolok zmage, Palais de Chaillot, Palais de Tokyo, Palais Galliera in muzej Guimet, nato pa se vrniti na kosilo v hotel in počivati ​​v eni izmed najbolj zanimivih sob v Parizu.

Kaj še ponuja hotel Le Metropolitan?

Hotel Le Metropolitan ima 38 sob, od katerih jih ima šest pogled na Eifflov stolp. Če vam ni uspelo najti sobe na samem vrhu ali pa ste vseeno iskali ugodnejšo možnost, si lahko pariško znamenitost ogledate iz ene od preostalih petih sob s klasičnimi okni ali preprosto uživate v tem, da ste blizu vsega.

Vse sobe so opremljene v razkošnem minimalističnem slogu, hodniki in preddverje pa se osredotočajo na umetnost. Hotel se namreč ponaša z neverjetno zasebno zbirko sodobne umetnosti.

Sodoben dizajn hotela poudarja vso lepoto materialov, kot so poliran hrast, lakirana kovina ali črni granit, ki spodbujajo mirno vzdušje. Le Metropolitan obiskovalcem poleg masaž v sobi ponuja tudi razkošen spa, bazen, telovadnico in letališki prevoz.

Hotel Le Metropolitan je z vrhunsko opremljenimi sobami sinonim za vrhunsko gastronomsko izkušnjo. Elegantno urejena hotelska restavracija Hokusai ponuja hotelskim gostom in obiskovalcem fuzijsko japonsko hrano ter bogat izbor najboljših francoskih vin.

Hotelski bar Le Galerie je odprt ves dan, kjer si lahko gostje privoščijo kavo, čaj, pijačo in pester izbor najboljših slaščic in sladic.

In tudi zajtrk v sobi je posebno doživetje, zahvaljujoč strastni kuharski ekipi, ki zna tudi jajce spremeniti v poslastico.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close